Mάτια που άφησαν ιστορία!

Λένε πως τα μάτια είναι ένα παράθυρο της ψυχής. Αν και αυτό δεν είναι απόλυτο, υπάρχουν γυναίκες με τόσο όμορφα μάτια που ...μπορούν να σου πάρουν την ψυχή! Δείτε μερικές από τις διασημότερες ματιές του παγκόσμιου κινηματογράφου. 


 


1. Elizabeth Taylor

Κορυφαία σε όλα, στην εμφάνιση, στην ηθοποιία, στην ταραχώδη ζωή της. Τα συγκλονιστικά μπλέ-βιολετί μάτια της όμως, έχουν αφήσει εποχή. Η ίδια τόλμησε το πολύ έντονο βάψιμο που απλώς τα αναδείκνυε ακόμη περισσότερο, ενώ τα πυκνά της φρύδια «έγραφαν» στο φακό μια χαρά. Η εμφάνιση της στην ταινία «Κλεοπάτρα», με δραματικά βαμμένα μάτια, θεωρείται πια κλασσική.

                                                                                        2.Ingrid Bergman
Γαλανά και μονίμως «υγρά» μάτια, που στα ασπρόμαυρα φίλμ άστραφταν. Τα κοντινά της στην «Καζαμπλάνκα» συγκλονιστικά, ενώ τα μάτια της αν και δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλα, έκλεβαν την παράσταση με την ένταση τους. Την ομορφιά τους την βλέπουμε και σήμερα στα μάτια της κόρης της, της ηθοποιού Ιsabella Rosellini.


3. Jacqueline Bisset
Την αγγλίδα ηθοποιό με τα μεγάλα γκριζογάλανα μάτια, την πρωτοείδαμε δίπλα στον Steve McQueen στην ταινία «Bullitt», αλλά και στην «Αμερικάνικη νύχτα» του Τριφό. Πάντα με διακριτικό makeup, είχε ένα ιδιαίτερο ερωτικό και λαμπερό βλέμμα. Αν τα ίδια στοιχεία τα βλέπετε και στην Angelina Jolie, αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς είναι εγγονή της!




                                                                            
4.Lauren Bacall
Για πρώτη φορά το κυριολεκτικά θανατηφόρο βλέμμα της έλαμψε στην ταινία «Το have and to have not». Απέναντι της ο Ηumphrey Bogart που ...την παντρεύτηκε μέσα σε ένα χρόνο!. Η ματιά της, με ανοιχτό καστανό χρώμα, είναι από τις πιο μυστηριακές του σινεμά και τονίζεται από τα ιδιαίτερα ανασηκωμένα φρύδια. Η πόζα της, να κοιτά την κάμερα από «κάτω» έχοντας χαμηλωμένο το σαγόνι, έχει πάρει το όνομα της. Η απαρίθμηση αυτή βέβαια δεν έχει τέλος. Από τις Sophia Loren, Audrey Hepburn, Bette Davies μέχρι τις σημερινές σταρ Charlize Theron, Uma Therman και Νatalie Portman, τα έντονα, λαμπερά μάτια, πλαισιωμένα με μακριές βλεφαρίδες, αποτελούν σημείο αναφοράς για την ομορφιά μιας γυναίκας και άνετα μπορούν να επισκιάσουν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της! 
Tip ομορφιάς για βλέμμα γεμάτο λάμψη: Για εντυπωσιακή ματιά, δοκιμάστε την νέα μάσκαρα Masterpiece Beyond Length της Max Factor. Eίναι μια μάσκαρα διπλής εφαρμογής. Από την μια πλευρά είναι μια μαύρη μάσκαρα που προσφέρει έως και 70% περισσότερο μήκος στις βλεφαρίδες σας σε σχέση με το φυσικό τους μέγεθος. Από την άλλη θα βρείτε ένα αστραφτερό ιριδίζον φινίρισμα σε 2 αποχρώσεις για κάθε στυλ. Κοιτάξτε τον καθρέπτη σας και μπορεί να δείτε μια σταρ!


http://www.epithimies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...