Στο χρώμα του ήλιου

Γήινη με μαυρισμένο look, γεμάτη υγεία, λάμποντας μέσα στο φως του ήλιου. Κάντε αυτή την εικόνα δική σας, με τη νέα σειρά Bronze Spirit από τη Max Factor που υμνεί το καλοκαίρι. 

 
Τα χρώματα της παλέτας είναι πλούσια γήινα, βερικοκί, μπρονζέ – όλα με πολλαπλές ανταύγειες. Η έμφαση δίνεται στο δέρμα και τα μάτια. Στη νέα καλοκαιρινή σειρά της Max Factor πρωταγωνιστούν οι Bronzing Pearls που θα αντικαταστήσουν το ρουζ, δίνοντας αυτή ακριβώς την ηλιοκαμένη όψη που αναζητούμε. Συμπληρώστε με νέες αποχρώσεις Silk Gloss – Soft Scirocco (No 353) και Burnt Cinnamon (No 360), αλλά και Crème Caramel (No 320). Η σκιά που προτείνουμε είναι η συλλεκτική απόχρωση Golden Sahara (No 106), ενώ τις βλεφαρίδες τις φροντίζει η Masterpiece Mascara με το μοναδικό iFX βουρτσάκι, που ξεχωρίζει και καλύπτει με χρώμα τις τρίχες από τη ρίζα μέχρι την άκρη τους.

Ο Γιάννης Μαρκετάκης, Make Up Artist της Μax Factor συμβουλεύει:
1. Δώστε στο δέρμα σας μια ηλιοκαμένη λάμψη με τις νέες Bronzing Pearls της Μax Factor. Με ένα πινέλο περάστε τα φρύδια, τα μάγουλα και τη μύτη με μεγάλες κυκλικές κινήσεις για σωστό άπλωμα.

2. Για το πρωινό μακιγιάζ, δώστε στα μάτια σας μια υγρή ζεστασιά. Περάστε το Colour Perfection Eyeliner Khaki στο πάνω και κάτω βλέφαρο και μουτζουρώστε το ελαφρά για να δώσετε ένα σκοτεινό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη σκιά Earth Spirit Golden Sahara και περάστε τη σε όλο το επάνω βλέφαρο μέχρι τα φρύδια.

3. Για λαμπερά, πλούσια χείλη, επιλέξτε μια από τις μοναδικές αποχρώσεις Silk Gloss της σειράς Bronze Spirit. Από την ανοιχτόχρωμη φυσική απόχρωση Soft Scirocco, στη ζεστή τερακότα του Silk Gloss Crème Caramel ή για ένα πιο βραδινό look δοκιμάστε τη δυνατή αντίθεση του Burnt Cinnamon.



http://www.epithimies.gr 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...