SEXUALITY: Η Αιδιοπλαστική ανεβάζει στα ύψη την σεξουαλικότητα της γυναίκας;

Η γυναίκα πρέπει να είναι πάντα περιποιημένη από την κορυφή ως τα νύχια σαν να έβγαινε πρώτο ραντεβού. Το θέμα περιποίησης είναι ευρύ και ουσιαστικό. Η γυναίκα για να διατηρήσει την απόλυτη έννοια της θηλυκότητας θα πρέπει να κάνει μπάνιο καθημερινά, να λούζεται τακτικά και να χτενίζει τα μαλλιά όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί.


Πρέπει εξίσου να δίνει βάση ώστε τα νύχια των χεριών και των ποδιών να είναι -αν όχι βαμμένα- καλά λιμαρισμένα. Απαραίτητο στοιχείο καλλωπισμού είναι και η αποτρίχωση σε όλα τα σημεία. Είναι προτιμότερο να αποφεύγεται το ξύρισμα καθώς δημιουργούνται ερεθισμοί και οι τρίχες μετά από λίγο καιρό αγκυλώνουν στην αφή. Για το τέλος αφήνουμε την επίμαχη περιοχή του μπικίνι, όπου εκεί η γυναίκα οφείλει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή εφόσον εκεί διεξάγεται όλο το ερωτικό παιχνίδι.

Όλοι έχουμε ακούσει την έκφραση -ιδιαίτερα από το στόμα των γυναικών- «Μα πώς αυτός την φροντίζει έτσι; Χρυσό το έχει;». Μην μας κάνει λοιπόν εντύπωση. Μπορεί να μην είναι από χρυσό αλλά να είναι πραγματικά τόσο καθαρό και αποτριχωμένο που να αξίζει χρυσάφι. Δεν είναι τυχαίο πως σε όλα τα ερωτικά έργα ο φακός εστιάζεται στο επίμαχο σημείο της γυναίκας και το καταγράφει με τόση λεπτομέρεια.

Ο ανδρικός πληθυσμός ερεθίζεται απίστευτα σε αυτήν την θέα και γι’αυτό τον λόγο οι περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν στην Αιδιοπλαστική προκειμένου να καλλωπίσουν στο μέγιστο το σημείο αυτό, είτε μικραίνοντας τα χείλη που κρεμάνε, είτε μεγαλώνοντάς τα με την έκχυση υαλουρονικού οξέως, είτε αφαιρούν λίπος για να μην φουσκώνουν πολύ είτε κάνουν λίφτινγκ για να σηκωθεί όλη η περιοχή στην οποία έχει συνήθως επέρθει σταδιακή πτώση με τις γέννες με μεγάλη απώλεια βάρους ή με την πάροδο των χρόνων.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικείων γεννητικών οργάνων κρύβουν ατέλειες έως και έντονες δυσμορφίες όμως χάρη στην εξέλιξη της Πλαστικής Χειρουργικής τα αποτελέσματα αγγίζουν την τελειότητα. Έτσι καμία γυναίκα δεν χρειάζεται να ζηλεύει τα προσόντα της άλλης, όλα διορθώνονται ανώδυνα, άμεσα και οριστικά.




www.stefanoschalkitis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...