H Aνοιξιάτικη Collection του οίκου Lanvin

Ο Alber Elbaz για την φετινή Ανοιξιάτική collection  2011 του οίκου μόδας Lanvin ήταν πιο «επαναστατικός» απ’ ότι συνήθως.
Παρουσίασε ένα πρωτότυπο και αρκετό περίεργο θα έλεγα διπλό συνδυασμό υλικών. Σε κάποια από τα φορέματα…. η μία πλευρά ήταν εφαρμοστή  ενώ η άλλη  τελείως διαφορετική με  μαλακά τσαλακωμένα σιφόν  υφάσματα. 


Η ασσυμετρία δεν σταματά εκεί αλλά τονίζεται ακόμα περισσότερο σε κάποια φορέματα με  μακρύ μανίκι από την μία πλευρά και αμάνικο  από την άλλη.
Το look ολοκληρώνει με λεπτομέρειες όπως δερμάτινες ζώνες, κάθετα φερμουάρ και δερμάτινα στρωτά σανδάλια με χρυσά λουριά στους αστραγάλους στυλ μονομάχου.

Φούστες πλισέ αλλά και εφαρμοστές συνδυασμένες με  εφαρμοστά ζέρσεϊ κορμάκια, κάποιες πιασμένα με δερμάτινα λουριά σε συνδυασμούς του μαύρου, καφέ, μπλε, χακί και γκρι είναι από τις πιο φορέσιμες δημιουργίες της collection.
Πολύ ωραία ήταν επίσης και τα εφαρμοστά φορέματα από ελαστικά υφάσματα με σέξι φερμουάρ στην πλάτη ενώ οι μαύρες, καφέ και μπεζ καμπαρντίνες από τσαλακωμένο μετάξι προσωπικά δεν με ενθουσίασαν.
lanvin_spring- summer 2011
lanvin_spring- summer 2011
Ρούχα με έντονα μεταλλικά στοιχεία, όπως το βραδινό μεταξωτό φόρεμα με στοιχεία οριγκάμι και οι φούστες  στυλ Gladiator ήταν από τις δημιουργίες του Elbaz που παρουσίασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Στην συλλογή αυτή του  Lanvin καλύφθηκαν πολλές  από τις τάσεις της φετινής σεζόν. Μάξι μήκος, έντονα χρώματα, μπεζ nude και διαφάνειες.
lanvin_spring- summer 2011

Lanvin collection Spring/Summer 2011




http://www.e-gynaika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...