7 είδη σεξ... 1 για κάθε μέρα της εβδομάδας !

Τρως κάθε μέρα το ίδιο φαγητό; Όχι! Τότε γιατί να κάνεις κάθε μέρα το ίδιο σεξ;

"Βάλε φαντασία...και σκηνοθεσία" για να ξεσηκώσεις το σύντροφο σου κάθε μέρα με διαφορετικό τρόπο!



Δευτέρα : "Πρωινό"
 Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει ευχάριστα η εβδομάδα; Ξεκουράστηκες το σαββατοκύριακο,κοιμήθηκες και καλά την Κυριακή οπότε ξύπνα μισή ώρα νωρίτερα και πάρε πρωινό στο κρεβάτι...και το ταίρι σου σε όποιο μέρος του σπιτιού σου αρέσει!

Τρίτη : "Τσακ-μπαμ"
Ούτε προκαταρκτικά,ούτε ζουζουνιές ,ούτε περιττά γούτσου-γούτσου... Κατευθείαν στο ψητό σε εκείνα τα τελευταία λεπτά πριν σας πάρει ο ύπνος... Δουλεύεις το άλλο πρωί οπότε μην το παρακάνεις. Όταν λέμε γρήγορα,εννοούμε γρήγορα!

Τετάρτη : "Αγχολυτικό"
Είσαι στη μέση της εβδομάδας και για να τα βγάλεις πέρα μέχρι την Παρασκευή φρόντισε να βρεις λίγη ώρα το βραδάκι,στρώσε τραπέζι και κρεβάτι για δύο (μη βαρεθείς να ανάψεις κεριά και να προμηθευτείς λαδάκια για μασάζ) χαλάρωσε και απόλαυσε το!

Πέμπτη : "Κάπου έξω"
Είναι γεγονός πως η οικονομική κρίση σε έχει στρώσει για τα καλά στη δουλειά και δεν προλαβαίνετε ούτε να δείτε καλά-καλά ο ένας τον άλλον. Κάνε μια μικρή παρασπονδία , μια "κοπάνα" από τη δουλειά για μισή ώρα ή τουλάχιστον στο διάλειμμα σου,χρησιμοποιήστε το αυτοκίνητο ή ένα ξενοδοχείο κάπου στη μέση από τις δουλειές σας και όταν γυρίσετε θα έχετε όρεξη και διάθεση για όλη την υπόλοιπη μέρα!

Παρασκευή : "Βρώμικο" 
Με λίγα λόγια εκτονώσου από όλη την πίεση της εβδομάδας και κάνε wild σεξ με τα όλα του... Φαντασιώσεις,παιχνίδια και ο,τι άλλο σε εξιτάρει ήρθε η ώρα να το κάνεις!!!

Σάββατο : "Του ξενύχτη"
Ήρθε η μέρα που επιτέλους μπορείτε να βγείτε σαν άνθρωποι και να πιείτε και ένα ποτηράκι παραπάνω... Εναλλακτικά ένα μπουκάλι κρασί στον καναπέ προσφέρει τα ίδια αποτελέσματα και πιο οικονομικά. Θα ζαλιστείτε όσο χρειάζεται,θα κάνετε σεξ όσο θέλετε και το κυριότερο; Θα ξυπνήσετε ό,τι ώρα θέλετε!

Κυριακή : "Αργό και απολαυστικό"
Έχετε όλη την ημέρα μπροστά σας να χρησιμοποιήσετε το κρεβάτι σας για οποιαδήποτε άλλη στάση εκτός από αυτή του ύπνου... Μην το υποτιμήσετε ειδικά αν δεν προλαβαίνετε να κάνετε κανένα από τα άλλα των προηγούμενων ημερών!


ΠΡΟΣΟΧΗ! Διαλέγουμε την ημέρα ή τις ημέρες που μας βολεύουν. Αν έχουμε δυνάμεις ή προλαβαίνουμε και τις 7 "φτυνόμαστε" μην ματιαστούμε γιατί είμαστε πολύ τυχεροί!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...