Ατύχημα στις αφέλειες; Διορθώνεται.

Δεν είχατε υπομονή να περιμένετε να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο και κόψατε μόνες σας τις αφέλειές σας με αποτέλεσμα που δεν αγγίζει την τελειότητα;
Μην ανησυχείτε, έχουμε τη λύση. 


Πρώτα από όλα προσπαθήστε να αξιοποιήσετε όσο μήκος επιτρέψατε στις αφέλειές σας να διατηρήσουν με το εξής απλό τρικ: απλώστε στις αφέλειές σας λίγη κρέμα για στέγνωμα με πιστολάκι/ σίδερο που να περιέχει λάδι στη σύστασή του ώστε να βαρύνουν. Όταν βαρύνουν θα δείχνουν πιο μακριές -και, επίσης τα μαλλιά σας θα δείχνουν πιο λαμπερά και υγιή. Μετά στεγνώστε τα δουλεύοντάς τα με μια μικρή βούρτσα τραβώντας τα προς τα κάτω για να τα κάνετε να φαίνονται πιο μακριά ισιώνοντάς τα εντελώς. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορείτε να έχετε και με ένα σίδερο μαλλιών που, με τον ίδιο τρόπο, ισιώνει τόσο τις αφέλειές σας ώστε να δείχνουν πιο μακριές καλύπτοντας όσο το δυνατόν το μέτωπό σας.
Εναλλακτικά τραβήξτε τα μαλλιά στο πλάι και πιάστε τα με ένα κοκαλάκι, τσιμπιδάκι, πιαστράκι της αρεσκείας σας. Αν φουσκώσετε λιγάκι και το πίσω μέρος δίνοντάς του όγκο θα γίνετε το καλύτερο 60's κορίτσι. Και ξέρετε με τι μανία έχει επιστρέψει στη μόδα η συγκεκριμένη δεκαετία!
Αν, πάλι, τις έχετε πετσοκόψει τόσο ώστε να μη διορθώνονται με αυτό το απλό τρικ η λύση είναι μέσα στη μόδα και το καλοκαίρι βοηθάει, επίσης. Πώς; Φορέστε μια κορδέλα στα μαλλιά και τραβήξτε τα όλα πίσω. Οι μπαντάνες, οι κορδέλες, τα μαντίλια και κάθε είδους head piece είναι από τα πιο ενδιαφέροντα trends αυτής της περιόδου και αφού θα τα επιλέγατε έτσι κι αλλιώς γιατί να μην βοηθήσετε και τη δυσμενή κατάσταση στην οποία βρέθηκαν τα μαλλάκια σας;
Τέλος, κάντε και λίγη υπομονή. Ο κομμωτής σας θα τα επαναφέρει σε μια κάποια αξιοπρεπή κατάσταση σύντομα, αν τον επισκεφθείτε.

http://gynaika-news.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...