Ολόσωμη φόρμα για όλες τις ώρες

Μιλάμε για ένα από τα must have κομμάτια της σεζόν. Ποιό; Τις ολόσωμες φόρμες, φυσικά. Παλιότερα δεν τολμούσε καμία γυναίκα να το επιλέξει, αφού στο μυαλό όλων ήταν απαραίτητο ρούχο είτε για εργασίες, είτε για τις μέλλουσες μαμάδες.


Αυτό, ανά τα χρόνια, άλλαξε άρδην και μας έχει δώσει μεγάλη χαρά, αφού εκτός του ότι είναι ένα ρούχο πολύ κολακευτικό, όσο κι αν το φοβάστε ακόμα κάποιες, είναι και πολύ αέρινο, άρα και επιτρεπτό για την άνοιξη και για το καλοκαίρι. Ακόμα, είναι ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί, μέχρι το βράδυ.
ermoumag ermoumag Jumpsuits Top Fashion Trend Spring Summer 2011 Ολόσωμη φόρμα για όλες τις ώρες
Στις πρωινές σας εμφανίσεις, καλό θα ήταν να επιλέξετε μια ολόσωμη φόρμα, από ένα πιο καθημερινό ύφασμα, μονόχρωμες, αλλά ακόμα και με prints,αν σας το επιτρέπει η καθημερινότητα της εργασίας σας – κυκλοφορούν ήδη στην αγορά floral, ψυχεδελικά 70’s σχέδια, prints και άλλα πολλά υπέροχα σχέδια. Για τις βραδινές σας εμφανίσεις καλό θα ήταν να επιλέξετε τις ολόσωμες φόρμες σε πιο καλά υφάσματα, όπως είναι το μετάξι, ακόμα και το μεταξωτό ζέρσευ, κάποιο κρεπ ύφασμα, για να είναι πιο σταθερό και βαρύ, έτσι ώστε να μην ακολουθεί τη γραμμή του σώματος, για εσάς που αποζητάτε απόλυτη ασφάλεια μέσα στα ρούχα σας.
ermoumag ermoumag jumpsuit trend spring 2011 Ολόσωμη φόρμα για όλες τις ώρεςermoumag ermoumag fashion jumpsuits 2011 Ολόσωμη φόρμα για όλες τις ώρες
Το μεγάλο μυστικό σε ότι αφορά στις ολόσωμες φόρμες, είναι ότι πρέπει να τις επιλέξετε ανάλογα με τον σωματότυπο σας. Ίσως κάποιες κακές επιλογές που έχετε δει από άλλες γυναίκες να ήταν και ο λόγος που σας έπεισε να μην το τολμήσετε. Κι όμως όχι. Αυτό που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι το ποια είναι τα δυνατά, αλλά και τα αδύνατα σημεία πάνω στο κορμί σας. Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά με κάποια παραδείγματα:
Εάν έχετε μεγάλο στήθος, φροντίστε η ολόσωμη που θα επιλέξετε να είναι strap less και μπόλικη μέχρι τη μέση, όπου εκεί θα προσθέσετε μια ζώνη, εάν δεν έχει ήδη από μόνη της η φόρμα σας, έτσι ώστε να δημιουργήσετε την επιθυμητή και πολύ θηλυκή σιλουέτα ‘’ κλεψύδρα’’. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις φόρμες με τιράντες, ειδικά χοντρές, όσο κι αν σας τρομάζει το strap- less που προτείναμε, γιατί η τιράντα παίρνει όλο τον όγκο του στήθους σας και τον μεταφέρει μέχρι κάτω. Τολμήστε το με ένα καλό σουτιέν, έτσι ώστε να σας κρατάει καλά το στήθος και κλέψτε τις εντυπώσεις, αφού πραγματικά, θα είστε ακαταμάχητες και πολύ θηλυκές με τη γραμμή του σώματος σας, που θα έχετε αναδείξει, ενώ στην πραγματικότητα θα είστε καλυμμένες σχεδόν από παντού, αλλά και μόνο που θα έχετε αναδείξει το σημείο της μέσης και θα έχετε αφήσει ακάλυπτα τα χέρια σας θα είναι αρκετό για να στρέψετε όλα τα βλέμματα πάνω σας.
Εάν διαθέτετε, όπως οι περισσότερες γυναίκες, τη γνωστή μεσογειακή σιλουέτα, με τις υπέροχες και πολύ θελκτικές καμπύλες, ειδικά στην περιοχή των γλουτών, η πρώτη σας επιλογή σε ολόσωμη φόρμα είναι αυτή που θυμίζει λίγο 80’s, δηλαδή στενή στο πάνω μέρος, πάλι με ζώνη σφιχτά δεμένη στη μέση και μπόλικη στην περιοχή των γλουτών. Καλό θα ήταν να στενεύει από την κνήμη σας, μέχρι τον αστράγαλο. Έτσι, έχετε δώσει αμέσως “αέρα” στην περιοχή που μπορεί να σας προβλημάτιζε και συγχρόνως, όλη η υπόλοιπη φόρμα θα αναδεικνύει τα υπόλοιπα μέρη του σώματος σας, που είναι πιο αδύνατα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα σε αυτή την κατηγορία η Jennifer Lopez, Rihanna, Beyonce και τέλος, όσο κι αν δεν περίμενα ποτέ ότι θα έγραφα αυτό το όνομα στη συγκεκριμένη στήλη, την Kim Kardashian!
ermoumag ermoumag Celebrity Jumpsuit Fashion Trend Ολόσωμη φόρμα για όλες τις ώρεςermoumag ermoumag rihanna polka dot jumpsuit Ολόσωμη φόρμα για όλες τις ώρεςermoumag ermoumag Beyonce Roberto Cavalli Ολόσωμη φόρμα για όλες τις ώρεςermoumag ermoumag kim kardashian jumpsuit Ολόσωμη φόρμα για όλες τις ώρες
Για εσάς, που μπορεί να έχετε κάποια περιττά κιλά στην περιοχή της κοιλιάς, ακόμα κι αν είστε έγκυος δηλαδή, επιλέξτε ολόσωμες φόρμες που θα έχουν έναν ‘’αέρα’’ σε αυτή την περιοχή και το λάστιχο της θα είναι στη λεκάνη σας. Έτσι, κατορθώνετε να βγάλετε τον όγκο από την περιοχή και να τον μετατρέψετε σε ύψος. Πολύ καλό trick. Σπεύσατε κυρίες μου!!
Τέλος, ανεξαρτήτως σωματότυπου, να έχετε σίγουρα στο μυαλό σας ότι οι strap- less φόρμες είναι οι πλέον κολακευτικές για όλες τις γυναίκες. Ωστόσο, μεγάλη τάση είναι και αυτές με τον έναν ώμο, αλλά και και με το βαθύ- τηρουμένων των αναλογιών- ντεκολτέ! Στη γοητεία αυτών, έχουν ήδη υποκύψει οι Beyonce, Linsday Lohan, Rihanna, Jennifer Lopez, Heidi Klum, Kim Kardashian, Audrina Patridge, Elle Macpherson, Leighton Meester… και εμείς! Εσείς;
ermoumag ermoumag beyonce black jumpsuit Ολόσωμη φόρμα για όλες τις ώρες
ermoumag ermoumag lindsay lohan blue jumpsuit Ολόσωμη φόρμα για όλες τις ώρες
ermoumag ermoumag Hot Style 2011 Celebrity Jumpsuit Ολόσωμη φόρμα για όλες τις ώρεςermoumag ermoumag 2011 Celebrity Jumpsuit Fashion Trend Ολόσωμη φόρμα για όλες τις ώρες
ermoumag ermoumag leighton meester jumpsuit Ολόσωμη φόρμα για όλες τις ώρες

http://www.ermoumag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...