Coming Soon!..Αλλά, μέχρι τότε;

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για την, έτσι κι αλλιώς, πιο σημαντική περίοδο στη ζωή μιας γυναίκας, αλλά και την πιο ανατρεπτική σε όλα τα επίπεδα. Αυτή της εγκυμοσύνης. Ειδικοί δεν είμαστε σε ιατρικά θέματα, αλλά σε ότι αφορά στο styling και στις έξυπνες και οικονομικές λύσεις, αγαπημένες μας μέλλουσες μαμάδες, βρήκατε τους "γιατρούς" σας..!



Οι γυναίκες συνήθως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους συνειδητοποιούν τις πολλές αλλαγές που γίνονται στο σώμα τους και όσο χαρά κι αν τους δίνει το θαύμα αυτό της φύσης, τη συγκεκριμένη στιγμή, που έρχονται αντιμέτωπες με την ψυχρή αλήθεια, ότι δηλαδή έχουν πάρει κιλά, δεν είναι εύκολο να σταθούν ψύχραιμες μπροστά σε αυτή την τεράστια αλλαγή της εικόνας τους, όσο φυσιολογικό επακόλουθο κι αν είναι αυτό. Κι έτσι συχνά πέφτουν σε λάθη, όπως το να φορούν ρούχα φαρδιά, περισσότερο από όσο χρειάζεται στην πραγματικότητα, θεωρώντας πως κρύβονται μέσα σε αυτά, αν και στην πραγματικότητα, απλώς προσθέτουν περιττούς πόντους πάνω τους. Άλλο ένα πρόβλημα που συχνά ακούμε από πολλές γυναίκες είναι ότι δεν μπορούν να ανανεώσουν όλη τους την γκαρνταρόμπα, από οικονομικής άποψης και σήμερα πια, περισσότερο από ποτέ, το τελευταίο πράγμα που θέλει μια γυναίκα είναι να ξοδέψει χρήματα, προκειμένου να αλλάξει όλη της την γκαρνταρόμπα για λίγους μήνες. Κι όμως, για όλα υπάρχει λύση. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά..
Αρχικά να αναφέρουμε πως το οτι αρχίζετε και "φουσκώνετε" μόνο χαρά και ευγνωμοσύνη πρέπει να σας γεμίζει όλες κι όχι άγχος και πανικό σχετικά με το πώς μεταλλάσσεται το σώμα σας μέρα με την ημέρα. Βάσει αυτού λοιπόν, να πούμε πως στο εμπόριο κυκλοφορούν πολύ όμορφα, άνετα, αλλά και μέσα στις τάσεις, της εκάστοτε σεζόν, ακόμα και στα ρούχα εγκυμοσύνης. Και το σημαντικότερο; Σε απόλυτα προσιτές τιμές. Αλυσίδες καταστημάτων, όπως ο Zara και τα H&M, για παράδειγμα, έχουν ολόκληρο τμήμα εγκυμοσύνης σε όλα τους τα καταστήματα. Υποκύψτε σε φανελάκια, άνετα βαμβακερά t-shirts, στυλάτες φόρμες και αυτή την περίοδο που έρχεται η άνοιξη και με χαρά περιμένουμε το καλοκαίρι, σε maxi φούστες, που έτσι κι αλλιώς αποτελούν μια πολύ δυνατή τάση της σεζόν που έρχεται, αλλά και σε φορέματα σε γραμμή empire. Χαρακτηριστικό της γραμμής αυτής είναι η ραφή που υπάρχει κάτω από το στήθος και που αφήνει ελεύθερο όλο το υπόλοιπο ύφασμα, να πέφτει, χωρίς να ‘’κολλάει’’ πάνω στο σώμα. Ακόμα μια πολύ καλή και οικονομική λύση σε αυτή την περίοδο είναι να ’’κλέβετε’’ τα ρούχα του μέλλοντα μπαμπά. Τι πιο cool;! Δανειστείτε τα jeans του, έτσι θα είναι σα να φοράτε ήδη ένα τύπου boyfriend’s jeans, κλέψτε του τα t-shirts, που θα σας είναι μεγάλα και άνετα, αλλά ακόμα και τα καρό του πουκάμισα. Πιστέψτε με, θα είστε η πιο cool mama του κόσμου! Για εσάς που δεν σας αφορά καθόλου η μόδα, αλλά η άνεση, αγοράστε, ή δανειστείτε κι εσείς από τους άντρες σας τις αθλητικές τους φόρμες. Συνδυάστε τες με γυναικεία t-shirts και φούτερ. Απλή, άνετη και κομψά αθλητική.
Και τέλος, για εσάς που δεν αντέχετε να χάσετε ούτε στιγμή τη θηλυκότητα σας και σας έχει στοιχίσει ήδη το γεγονός ότι πρέπει να αποχωριστείτε για τους επόμενους μήνες τα αγαπημένα σας τακούνια, υπάρχει λύση. Ρίξτε το.. στα φορέματα. Μίνι, εάν τα πόδια σας δεν έχουν υποστεί φανερές αλλαγές, maxi για εσάς, που ακόμα κι αν δεν έχετε κάποιο πρόβλημα, δεν αισθάνεστε άνετα να είστε ‘’εκτεθειμένες’’ και για εσάς που βρίσκεστε κάπου στη μέση, σας βεβαιώνουμε πως δεν θα μπορούσατε να μείνετε έγκυος πιο κατάλληλη περίοδο, αφού την άνοιξη και το καλοκαίρι οι maxi φούστες είναι ίσως η πιο δυνατή τάση της σεζόν. Συνδυάστε τις με t- shirts και φανελάκια. Θα είστε οι πιο hip μαμάδες!
Φυσικά, να ενημερώσουμε, ότι τα ρούχα αυτά που θα αγοράσετε- και φροντίστε να είναι από οικονομικές εταιρείες, όπως προείπαμε- θα μπορείτε να κρατήσετε και για το διάστημα μετά την εγκυμοσύνη. Αφενός, γιατί τα παραπανίσια κιλά δεν εξαφανίζονται ως δια μαγείας κι αφετέρου, γιατί μιλάμε για πολύ basic κομμάτια, τα οποία, στη χείριστη περίπτωση, θα χρειαστεί απλώς να τα μικρύνετε σε μια μοδίστρα. Όσο για τα δανεικά ρούχα από τον μπαμπά, απλώς γυρίστε τα πίσω. Αν και κάτι μας λέει ότι θα σας αρέσει τόσο πολύ αυτό το στυλ, που απλώς τζίν, t-shirts και πουκάμισα, δεν θα τα ξαναδούν ποτέ μέσα στην ντουλάπα τους!

Το δικαιούστε όμως και με το παραπάνω…


http://women.gr.msn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...