Τα 7 γυναικεία αμαρτήματα!!

Οι γυναίκες έχουμε την τάση, σαν μια φυσική κατεύθυνση, κάτι που είναι γραμμένο στο DNA μας από τον καιρό που προσπαθούμε να τα φτιάξουμε στην Barbie και τον John John, να υποπίπτουμε σε σημαντικά λάθη, τα οποία και εδώ είναι το παράδοξο και τα γνωρίζουμε και όταν τα κάνουν οι φίλες μας είμαστε οι πρώτες που θα τα επισημάνουμε.



Όταν όμως πρόκειται για τη δική μας σχέση τότε όχι μόνο κάνουμε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά, αλλά επιπλέον αρνούμαστε να τα ομολογήσουμε και άρα να τα αποφύγουμε την επόμενη φορά.
Αμάρτημα 1ο – Σ’ αγαπώ
Μπορεί ο άλλος να είναι πραγματικά ο πρίγκιπας που πάντα ονειρευόσασταν. Να πληροί κάθε στάνταρ που είχατε θέσει στον εαυτό σας πριν μπείτε στη συγκεκριμένη σχέση, να είναι κούκλος σαν τον Brad Pitt, έξυπνος σαν τον Einstein, γυμνασμένος σαν τον Hugh Jackman και σέξι σαν τον George Clooney. Μπορεί να σας φέρεται σαν να ήσασταν βασίλισσα, να σας κάνει αγκαλίτσες και να σας προσέχει σαν τα μάτια του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως πρέπει στη δεύτερη εβδομάδα να ξεστομίσετε τη μεγάλη λέξη. Το «σ’ αγαπώ» είναι μια βαριά έννοια και κανένας άνδρας δεν θα την εκτιμήσει και δεν θα την πάρει στα σοβαρά αν την ακούσει στις 15 μέρες σχέσης.
Αμάρτημα 2ο – Η μαμά
Μάνα είναι μόνο μία, επομένως οποιοδήποτε σχόλιο αρνητικό ή ουδέτερο έχει να κάνει με τη μανούλα του είναι απλώς περιττό. Το ότι το σπίτι του είναι ακατάστατο, το ότι το μαλακτικό που χρησιμοποιεί εκείνη δεν μυρίζει τόσο όμορφα όσο της μαμάς σας και το ότι τον έχει καλομάθει είναι σχόλια που το μόνο βέβαιο είναι πως θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ.
Αμάρτημα Νο 3 – Η Γκρίνια
Οι γυναίκες, είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι, έχουμε μία έμφυτη τάση στη γκρίνια, το παράπονο, το εκτεταμένο νάζι και το συνοφρυωμένο πρόσωπο. Τα αγοράκια από την άλλη θέλουν δίπλα τους κορίτσια γεμάτα χαρά και ζωντάνια. Όταν ο λόγος που σας κάνει να γκρινιάξετε δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικός τότε απλά παραβλέψτε τον, προσπεράστε τον με ένα χαμόγελο, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, και πιστέψτε μας, εκείνος όχι μόνο θα το εκτιμήσει αλλά θα προσπαθήσει την επόμενη φορά να μη σας στεναχωρήσει.
Αμάρτημα Νο 4 – Το σεξ
Σίγουρα δεν υπάρχει ένας καθολικός κανόνας στον οποίο πρέπει όλες να υποταχθούμε σχετικά με το πότε πρέπει να κάνουμε σεξ. Το μόνο σίγουρο όμως, και αυτό είναι θεώρημα στην επιστήμη των σχέσεων, αν υποκύψεις από το πρώτο βράδυ θα σε κατατάξει στην κατηγορία των γυναικών που θεωρούνται «εύκολες». Δεν προτείνουμε να τον βασανίσετε αλλά έχετε πάντα στο μυαλό σας πως όταν ο άλλος διεκδικεί και κερδίζει κάτι το εκτιμά περισσότερο.
Αμάρτημα Νο 5 - Ο Κατάσκοπος που ήρθε από το κρύο.
Ποια από εμάς δεν θα ήθελε να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται ο φίλος της, με ποιους μιλάει, τι λέει, που στέλνει μηνύματα, τι έχει στο μυαλό του, τι έχει στο πορτοφόλι του και τι στο κλειδωμένο συρτάρι του γραφείου του. Εντάξει το καταλαβαίνουμε αλλά ο προσωπικός χώρος (κάτι που ισχύει και για τον προσωπικό χρόνο) είναι σχεδόν ιερός και πρέπει να τον σεβαστείτε. Αφήστε που αν σας πιάσει να κρυφοκοιτάτε το κινητό του την ώρα που εκείνος υποτίθεται κάνει μπάνιο θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη του για σας μια για πάντα.
Αμάρτημα Νο 6 – Και τώρα…αλλαγές!
Φράσεις όπως «μωρό μου πάμε να σου ψωνίσω γιατί τα πουκάμισά σου δεν βλέπονται» ή «άλλαξε επιτέλους κολόνια αυτή δεν μου αρέσει καθόλου» είναι τουλάχιστον απαράδεκτες. Τον άλλον τον γνωρίσαμε και τον ερωτευτήκαμε όπως είναι, κάθε προσπάθεια να τον αλλάξουμε και να τον φέρουμε στα μέτρα μας, θα τον πιέσει, θα τον αγχώσει και σίγουρα θα τον δυσαρεστήσει.
Αμάρτημα Νο 7 - Το μουστάκι
Πολλές κοπέλες όταν νιώσουν ότι έδεσαν τον γάιδαρό τους, παραμελούν τον εαυτό τους τόσο πολύ σε σημείο να μεταλλάσσονται σε μία εντελώς διαφορετική προσωπικότητα. Τα δαντελωτά εσώρουχα των πρώτων ημερών, δίνουν τη θέση τους σε «βολικά βαμβακερά βρακάκια», η κρέμα ημέρας με άρωμα καρύδα παραμένει αχρησιμοποίητη για μέρες, το μουστάκι και οι τρίχες στα πόδια μπορούν να περιμένουν αφού «η χαλάουα είναι την άλλη εβδομάδα» και οι λαμπερές βραδινές εμφανίσεις αντικαθίστανται από απεριποίητα ντυσίματα με αλογοουρά. Μην ξεχνάτε όμως πως για να σας αγαπήσει ο άλλος πρέπει βασικά εσείς να συνεχίσετε να αγαπάτε και να εκτιμάτε τον εαυτό σας προβάλλοντας και αναδεικνύοντας συνεχώς τα καλύτερά του στοιχεία.


http://www.matsmouts.com.cy 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...