Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: In shape και in style

Η τηλεοπτική Κάρι του Sex and the city, με τους σφιχτούς κοιλιακούς, τα υπέροχα χτενίσματα και το προχωρημένο της ντύσιμο, είναι σημείο αναφοράς για όλες εμάς.

Την είδαμε πρώτη φορά στο «Τα κορίτσια ξεφαντώνουν», αλλά τη γνωρίσαμε καλά στο "Sex and the City" καθώς ισορροπούσε στα πανύψηλα Manolo Blahnik της, στην 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης μαζί με τις φιλενάδες της. Πάντα στυλάτη, είναι ταυτόχρονα και το κορίτσι της διπλανής πόρτας και τα μυστικά της τα μοιράζεται μόνο με τις φίλες της. Και μ' εμάς!

Δεν είναι θαμώνας του γυμναστηρίου...
Γνωρίζει ότι η άσκηση του δεκαλέπτου είναι πιο σημαντική από τα 30 ή 40 λεπτά γυμναστικής, γιατί τονώνει το σώμα και ξεγελάει το μεταβολισμό, με αποτέλεσμα να καίγεται λίπος. Έτσι, προτιμά το περπάτημα στην πόλη και δεν μπαίνει ποτέ στον πειρασμό να πάρει ταξί ή να οδηγήσει το αυτοκίνητό της για να φτάσει στον προορισμό της. Με αυτό τον τρόπο αντικαθιστά το βαρετό διάδρομο του γυμναστηρίου με ένα δεκάλεπτο περπάτημα στους δρόμους του Μανχάταν. Επίσης, δεν μπαίνει ποτέ σε ανελκυστήρα, εφόσον έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τη σκάλα, ακόμη κι αν σκοπεύει να ανέβει στον όγδοο όροφο. Τα χρονικά διαστήματα που ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής έχει επιλέξει να κάνει γιόγκα, ενώ στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με το πιλάτες.

Λατρεύει το φαγητό
Αν και παραδέχεται ότι της αρέσει πολύ το φαγητό, σε σημείο που εκείνη και ο επί σειρά ετών σύζυγός της σχεδιάζουν το επόμενο γεύμα τους ενώ τρώνε, ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή. Προτιμά τις τροφές που είναι χαμηλές σε υδατάνθρακες και πλούσιες σε πρωτεΐνες. Η δίαιτά της περιλαμβάνει πολλά αβγά, φιλέτο κρέατος, αποφεύγει το ρύζι και το ψωμί, ενώ κάποιες φορές παραδέχεται ότι κάνει ατασθαλίες. Επιλέγει φρούτα και λαχανικά χαμηλά σε γλυκαιμικό δείκτη. Αγαπημένη της συνήθεια είναι να μην καταναλώνει όλο το φαγητό της, ενώ χρησιμοποιεί μικρό πιάτο για τη μερίδα της. Φροντίζει η μπριζόλα της και το ψωμί της να έχουν το μέγεθος ενός τραπουλόχαρτου.

Το μενού της
Πρωινό: Ένα ποτήρι παγωμένο τσάι με γλυκαντικές ουσίες. 
Μεσημεριανό: Τηγανητά αβγά με μπέικον. 
Βραδινό: Αρνάκι ψητό.

Unsexy αλλά «ακομπλεξάριστη»
Η 43χρονη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει ομολογήσει ότι μια ημέρα σκοπεύει να ξυπνήσει... χοντρή. Όπως έχει δηλώσει, δε θα τη επηρεάσει καθόλου αυτό το γεγονός και θα συνεχίσει να είναι τόσο ευτυχισμένη όσο σήμερα. Τη «βαρύγδουπη» αυτή δήλωση έκανε όταν πληροφορήθηκε από το περιοδικό Maxim ότι οι Αμερικανοί τη χαρακτηρίζουν ως την πιο unsexy Αμερικανίδα. Αποδέχτηκε αυτό τον... τίτλο και μάλιστα συμφώνησε λέγοντας: «Έχουν δίκιο, ούτε εγώ θεωρώ τον εαυτό μου σέξι».

Σάρα and the city…
Θεωρείται δύσκολος άνθρωπος και σε ορισμένες περιπτώσεις οι συνεργάτες της τη χαρακτηρίζουν λίγο σνoμπ. Τις χρονικές περιόδους που προετοιμάζεται για κάποια ταινία αλλάζει το καθημερινό πρόγραμμά της, πηγαίνει γυμναστήριο και στα γυρίσματα είναι πιο συνεπής απ’ όλους. Φτάνει πρώτη το πρωί και φεύγει τελευταία κάθε βράδυ, όταν τελειώνει η δουλειά. Ένα από τα παράξενα που κάνει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι ότι ταμπονάρει το πρόσωπό της με καλύμματα τουαλέτας μιας χρήσης, για να αφαιρέσει την περιττή λιπαρότητα. 
 
 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...