Bohemian Lady

Το Coachella Music Festival έλαβε τέλος για φέτος, και εκεί είδαμε να παρελαύνουν σύσσωμοι όλοι οι παγκοσμίου βεληνεκούς stars. Τι συγκρατήσαμε? Μα, φυσικά τα trends που οι ίδιοι πρότειναν με το ντύσιμό τους και που κατά πλειοψηφία παρέπεμπαν σε μια και μοναδική τάση: αναφορά στα ’70s και στο bohemian look εκείνης της εποχής.


Πώς να καταφέρεις να δημιουργήσεις το δικό σου bohemian-luxe style; Εξοπλίσου με μακριά φορέματα κατά προτίμηση με floral σχέδια και λαχούρια, όπως είδαμε στα φετινά catwalk των Anna Sui, Etro και Roberto Cavalli. Προτίμησε flat σανδάλια με πολλά λουράκια για την ημέρα και ψηλές πλατφόρμες για το βράδυ. Στόλισε το outfit σου με μακριά κολιέ ethnic χαρακτήρα με tribal στοιχεία όπως είναι τα φτερά, πολλά βραχιόλια και δαχτυλίδια. Και γιατί όχι, βάλε την τελευταία πινελιά στο συνολικό look σου προσθέτοντας στα μαλλιά σου πλεκτές κορδέλες ή headbands γενικά.
Πίσω στα ’70s λοιπόν, όχι μόνο στο ντύσιμο, αλλά προπαντός πίσω στον ανέμελο τρόπο ζωής, στη ξεγνοιασιά και στην δίψα για ζωή!
Δες τι διάλεξα για σένα, από τα πιο δημοφιλή e-shops, για να σε βοηθήσω στην προσπάθεια να μεταμορφωθείς σε μια αληθινή bohemian lady:

Asos necklace

House of Harlow necklace

Asos feather ring

Pepe jeans maxi dress

Asos flower headband

Asos headband

Ralph Lauren sandals

Topshop sandals

H&m bracelets

Topshop maxi dress

H&m maxi dress

Tibi dress



ntynomai.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...