Κάλτσα μέχρι το γόνατο:Πώς τις φοράνε?

Οι κάλτσες που φοριούνται μέχρι ή πάνω από το γόνατο, έχουν την χάρη να αναβαθμίσουν τόσο πολύ ένα σύνολο και να το κάνουν πολύ χαριτωμένο και με ένα twist. Από την άλλη μπορούν να αποτελέσουν παγίδα και με τις λάθος κινήσεις (ή μάλλον κομμάτια) να σε κάνουν να μοιάζεις περισσότερο σε pretty woman από όσο θα ήθελες… Για να μην καταλήξει, λοιπόν, το συγκεκριμένο στυλ «β», δώσε προσοχή.

Dos: Διάλεξε ένα συγκεκριμένο ύφος. Girly ή πιο ροκ; Αν είσαι girly τύπος, φόρεσε ruffle φούστες ή πλεκτά φορέματα και δετά γοβάκια (είτε με κορδόνια είτε τύπου Mary Janes). Ρίξε από πάνω ένα φαρδύ cardigan και είσαι έτοιμη. Εαν πάλι η ιδιοσυγκρασία σου είναι πιο ροκ, το φαρδύ cardigan σώζει και εσένα. Φόρεσέ το με ένα καρώ loose φόρεμα που φέρνει σε πουκάμισο (και είναι trend) μαζί με τις γαλότσες ή τις φλατ μπότες σου. Και στις δύο περιπτώσεις οι κάλτσες μέχρι το γόνατο είναι το αλατοπίπερο στο σύνολό σου.
Don’ts: Φουξ, κίτρινα, πορτοκαλί και λοιπά χρώματα άσε τα για τα μικρά σου ξαδερφάκια. Φόρεσε τες χρωματιστές, μόνο αν βρεις κάποιο αξιόλογο print. Πολύ εφαρμοστά και πολύ κοντά ρούχα δεν φοριούνται με αυτές τις κάλτσες. Εκτός και αν οι προθέσεις σου είναι άλλες… Το συγκεκριμένο look, επίσης, καλό είναι να αποφεύγεται σε επαγγελματικούς χώρους.
fa.ve: Τόλμησε να φορέσεις τις κάλτσες σου με υπερμεγέθη φουτερς και σορτς. Εκτός από τις παραπάνω προτάσεις για παπούτσια, μην ξεχνάς πως ταιριάζουν πολύ και με μποτάκια Dr. Martens, All Star αλλά και με brogues (ανάλογα ποιό στυλ προτιμάς… ροκ ή girly/ρομαντικό)


www.fave.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...