Jazzercise! Η νέα fitness εμμονή που θα σε κάνει να χάσεις 600 θερμίδες σε μία ώρα

Είναι το Fitness trend που έχει τρελάνει όλους τους celebrities στην Αμερική. Τη ζωντάνια και τον ρυθμό του ζήλεψε η R'n'B ντίβα Beyonce για το ανεβαστικό video clip της Single Ladies.
Ακόμη και ο κωμικός Jim Carey το ενέταξε στο πρόγραμμά του, ως καλλικάντζαρος στην παιδική ταινίας The Grinch That Stole Christmas. Αν λατρεύεις το ηλεκτρονικό παιχνίδι Sims, τότε σίγουρα θα το έχεις χορέψει "ψηφιακά" με το Avatar σου.

Το Jazzercise δημιουργήθηκε το 1969. Παρά τα 42 του χρόνια είναι το πιο hot trend για το 2011 με εκατοντάδες χιλιάδες fans σε όλη την Αμερική, αλλά και  32 ακόμη χώρες.

Τι είναι το Jazzercise
Αν και σε προϊδεάζει η λέξη, το πρόγραμμα γυμναστικής είναι πολλά περισσότερα από απλή αεροβική σε jazz ρυθμούς. Κάθε μάθημα περιλαμβάνει έναν συνδυασμό χορευτικών κινήσεων jazz, ασκήσεων αντίστασης, Pilates, Yoga, Kick Boxing, αλλά και χορευτικές κινήσεις σε πιο pop – latin ήχους.

Τι σου προσφέρει

Το πρώτο και σίγουρο είναι πως θα το διασκεδάσεις αφάνταστα. Αν ακολουθήσεις τις κινήσεις του για 1 ώρα, τότε θα έχεις καταφέρει να κάψεις μέχρι και 600 θερμίδες, γυμνάζοντας όλο το σώμα. Και φυσικά εκείνο που έχει σημασία είναι πως με τον χορό και τις συνδυασμένες ασκήσεις θα σμιλέψεις τέλεια το κορμί σου, θα τονώσεις τους μύες σε χέρια, πόδια και γλουτούς και θα κάψεις λίπος.


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...