Όγκος ψηλά (στα μαλλιά) κι όλα τα φτάνω

Δεν είναι μυστικό ότι το νέο τρεντ της σεζόν έρχεται να σου ταράξει τα …επίπεδα νερά σου αφού φέτος θα πιείς νερό στο όνομα της Μπριτζίτ Μπαρντό, επιλέγοντας να τονίσεις το επάνω μέρος του κεφαλιού σου! Ο όγκος στα μαλλιά και ειδικά στο επάνω μέρος του κεφαλιού σε στιλ σφηκοφωλιάς, είναι ένα από τα στιλ που είδαμε παντού και που μας θυμίζει τις παλιές σχολές στάιλιγνκ με αξέχαστα μεγαλόπρεπα χτενίσματα που άφησαν ιστορία!



Η τάση: Σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από τα απυκνά μαλλιά με όγκο και αυτό το ξέρεις πολύ καλά. Πλέον όμως, ο όγκος βρίσκεται στο κέντρο του κεφαλιού ενώ τα πλάγια παραμένουν πιο φλατ και όλη η ένταση μεταφέρεται στο επάνω μέρος του κεφαλιού, στιλ που μαγνητίζει τα βλέμματα. Το έχεις σίγουρα δει σε πολλές: Αντζελίνα Τζολί, Έιμι Γουάνχαουζ, Σερ είναι λίγες μόνο από τις σταρ που λανσάρουν επιτυχώς το λουκ.
Στόλισε τα μαλλάκια σου όπως η Έιμι και δεν θα χάσεις!
Στόλισε τα μαλλάκια σου όπως η Έιμι και δεν θα χάσεις!
Όγκος στα πλάγια: ο όγκος στο πλάι είναι ακόμη τάση της σεζόν που σε μεταμορφώνει. Παίξε με τον όγκο όσο και όπως θέλεις αφού το συγκεκριμένο τρεντ σου δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφωθείς και να δώσεις άλλο αέρα στα μαλλιά σου. Το μαλλάκι σου δίνοντας τον όγκο στο πλάι φαίνεται να έχει κίνηση και αέρα ενώ το χτένισμα είναι απίστευτα ανάλαφρο και σέξι.
Όγκος ψηλά: πόσες φορές δε θαύμασες το χτένισμα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με τον εντυπωσιακό όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού; Αν είναι πολλές τότε δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις ένα σαμπουάν και μια μαλακτική για όγκο για να λούσεις τα μαλλάκια σου. Ο αφρός για όγκο παίζει και εκείνος το ρόλο του αφού πρέπει να τον απλώσεις στις ρίζες των μαλλιών σου Αφού τα ξεπλύνεις ο τρόπος που θα τα στεγνώσεις είναι σημαντικός. Γύρισε τα μαλλάκια σου ανάποδα για να στεγνώσεις με το θερμό αέρα να δίνει έξτρα όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού σου. Στη συνέχεια μπορείς να κρεπάρεις το επάνω μέρος του κεφαλιού σου με τη βοήθεια της χτένας και της λακ σου για δυνατό κράτημα αν θέλεις το χτένισμα σου να κρατήσει.
Τιπ: σε όποιο μέρος του κεφαλιού και να θέλεις έξτρα όγκο δεν έχεις παρά να κρεπάρεις με τη χτένα σου σε εκείνο το σημείο.
Κλέψε τις εντυπώσεις με  ένταση  στο επάνω μέρος του κεφαλιού αλά Κέιτ& Σέριλ!
Κλέψε τις εντυπώσεις με "ένταση" στο επάνω μέρος του κεφαλιού αλά Κέιτ& Σέριλ!
Στολισμένος όγκος: οκ έδωσες όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού σου, αλλά και πάλι κάτι λείπει; Τότε δεν έχεις παρά να στολίσεις το κεφάλι σου όπως η Έιμι Γουάνχαουζ με κάθε λογής κοκαλάκια, λουλουδάκια, πιαστράκια και ότι άλλο σου αρέσει! Στέκα, κορδέλα, κοκαλάκια είναι όλα δεκτά ανάλογα με το στιλ που θέλεις να λανσάρεις και που θέλεις να δώσεις το βάρος!
Τόλμησε τον όγκο και εντυπωσίασε με το χτένισμα σου σε κάθε σου πέρασμα!


http://www.womenonly.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...