93.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΗΣ ΒΕΑΤ

Tο πιο άσχημο καπέλο που είδαμε στο βασιλικό γάμο, ναι αυτό της πρώτης ξαδέρφης του πρίγκιπα William, πριγκίπισσας Βεατρίκης, πουλήθηκε τελικά στο eBay για 81.100,01 λίρες (130.765,66 δολάρια.).



Το, πιο διάσημο πλέον, καπέλο του Philip Treacy έκανε ρεκόρ τιμής δημοπράτησης για αξεσουάρ σχεδιαστή στο eBay. Η ηλεκτρονική σελίδα της δημοπρασίας είχε πάνω από 724,000 views και 94 «χτυπήματα» μέχρι να φτάσουμε στο ποσό-ρεκόρ πώλησής του. Τα χρήματα που δόθηκαν για την αγορά του θα τα προσφέρει η Βεατρίκη στη UNISEF και στην φιλανθρωπική οργάνωση « Children in Crisis», αποδεικνύοντας ότι από κάτι «άσχημο» μπορεί να βγει κάτι «ωραίο».
Η ίδια η
πριγκίπισσα έγραψε στην σελίδα του καπέλου της στο eBay « Έμεινα άφωνη από την προσοχή που συγκέντρωσε το καπέλο μου. Ήταν λοιπόν μία θαυμάσια ευκαιρία να συγκεντρώσω όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα μπορούσα για 2 φιλανθρωπίες που σκόπευα να κάνω. Εύχομαι στον νέο αγοραστή του καπέλου να διασκεδάσει τόσο πολύ με το αυτό όσο εγώ όταν το φορούσα.» Δεν ξέρουμε για τον νέο αγοραστή, εμείς πάντως διασκεδάσαμε πολύ.


http://www.madamefigaro.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...