Κυτταρίτιδα τέλος σε 5 βήματα

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η σκέψη για μπάνια, ήλιο και νησάκια έχει αρχίσει να θολώνει αφού για μια ακόμη φορά βρίσκεσαι αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο εχθρό σου: την όψη φλοιού πορτοκαλιού. 



Σίγουρα έχεις κουραστεί να ασχολείσαι κάθε φορά τέτοια εποχή με την αντιαισθητική κυτταρίτιδα, είναι όμως στο χέρι σου να αποκτήσεις το σώμα που πάντα ονειρευόσουν. Διάβασε παρακάτω πώς θα την ξεφορτωθείς μια για πάντα και όλα τα βλέμματα φέτος θα είναι στραμμένα στον αισθησιακό σου λείο derrière!

Γιατί σε εμένα; Αναρωτιέσαι γιατί έχεις μέσα σε όλα τα υπόλοιπα να πρέπει να ασχοληθείς και με την κυτταρίτιδα σου; Μάθε λοιπόν ότι 90% των γυναικών του πλανήτη τραβάνε ακριβώς το ίδιο ζόρι με εσένα. Κάτι που κάθεσαι με τις ώρες στο γραφείο και έχεις βγάλει από το λεξικό σου τη λέξη κίνηση, κάτι που το χειμώνα όσο να ‘ναι τίμησες δεόντως ότι λιπαρό φαγητό πέρασε από το διάβα σου και άρα η συσσώρευση λίπους στα πιο δύσκολα αλλά ταυτόχρονα και σέξι σημεία του σώματος σου είναι αναπόφευκτη. Μη χάνεις χρόνο και ξεκίνησε τώρα κιόλας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα ένα προς ένα και ξέχασε τον όρο κυτταρίτιδα!

Μην ξεχνάς: δεν υπάρχει γρήγορος τρόπος να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα, γι’ αυτό πρέπει να αρχίσεις την προεργασία από τώρα για να εξασφαλίσεις αψεγάδιαστο κορμί και αυτό το καλοκαίρι!

Βήμα πρώτο:
θα πιεις το νερό νεράκι! Μπορεί πρώτη φορά να στο είπε η μαμά σου αλλά το μυστικό για κορμί θανατηφόρο χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας ξεκινάει από το νερό που καταναλώνεις! Για να μειώσεις την κυτταρίτιδα πιες περισσότερο νεράκι! Προσπάθησε να πίνεις περίπου 2 λίτρα νερό την ημέρα έτσι ώστε να αρχίσει ο οργανισμός σου να αποβάλει τις τοξίνες για τα καλά!

Βήμα δεύτερο: Βούρτσα μου, αχ βούρτσα μου! Βούρτσισε την προβληματική περιοχή με μια βούρτσα σώματος με σκοπό να βοηθήσεις ακόμη περισσότερο την κυκλοφορία του αίματος! Ξεκίνησε από το κάτω μέρος των ποδιών σου και με κυκλικές κινήσεις ανέβαινε σιγά σιγά προς τα επάνω με κατεύθυνση προς τις προβληματικές περιοχές.

Βήμα τρίτο: η χαρά του σκραμπ! Δεν είναι μυστικό ότι η απολέπιση είναι η αρχή για μια λεία επιδερμίδα αφού απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αναζωογονεί το δέρμα σου! Επίλεξε ένα απαλό σκραμπ και τρίψε με κυκλικές κινήσεις την προβληματική περιοχή.

Βήμα τέταρτο:
για σένα νοιάσου και γυμνάσου! Είναι ίσως περιττό να σου πούμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η άσκηση στον αφανισμό της κυτταρίτιδας! Σίγουρα είναι δύσκολο να τη "χωρέσεις" στο πρόγραμμα σου μετά από ένα εξαντλητικό 8ωρο δουλειάς , όμως ο κόπος σου θα ανταμειφθεί! Ακόμη και αν βάλεις ένα δεκάλεπτο περπάτημα στο καθημερινό σου πρόγραμμα θα δεις μεγάλη διαφορά! Σε συνδυασμό με μια σωστή διατροφή δε θα πιστεύεις στα μάτια σου!


Βήμα πέμπτο:
Ναι το μασάζ! Εννοείται αν εμπιστευτείς τους επαγγελματίες θα δεις θαύματα στις προβληματικές περιοχές. Αν μπορέσεις να το κάνεις 3 φορές την εβδομάδα για περίπου 2 μήνες τότε θα δεις την κυτταρίτιδα να εξαφανίζεται μια και έξω. 



http://www.matsmouts.com.cy 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...