Αναζητώντας το τέλειο τζιν σορτς

Σαν άλλες Daisy Duke, κάθε καλοκαίρι αναζητούμε το τέλειο τζίν σορτς. Είναι γεγονός ότι αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας διότι ανάλογα με τους συνδυασμούς που μπορούμε να κάνουμε, άνετα μπορεί να φορεθεί από το πρωί στην παραλία με σανδάλια έως το βράδυ με μια τουνικ ή κάποιο αέρινο πουκάμισο! Είναι διαχρονικό, λειτουργικό και πάντα στην μόδα!



Παρακάτω θα δείτε αυτά που ανακάλυψα για εσάς κάνοντας μια μικρή έρευνα στα αγαπημένα μας e-shops. Και επειδή οι πιο πολλές από εμάς δεν διαθέτουν τις αναλογίες και το σώμα των μοντέλων της Victoria Secret, οι επιλογές μου είναι ότι πρέπει για όλα τα σωματότυπα γι αυτό επέλεξα εκτός από το γνωστό κοντό σορτς, boyfriend βερμούδα σε φαρδιά γραμμή, σορτς σε loose αλλά και αθλητική γραμμή για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και τα στυλ.

My choices

Το σορτς από το Asos (Vero Moda), το οποίο είναι σε εκπληκτική τιμή (35,90 €) και το Dolce&Gabbana από το happystyle.gr, όπου ξεχωρίζουν οι δερμάτινες τσέπες του και δίνουν άλλο χαρακτήρα στο απόλυτο must του καλοκαιριού, το τζιν σορτς.

Tips

Συνδυάστε το κοντό σορτς με απλό λευκό ΄η με στάμπες t-shirt και φλατ σανδάλια ή μπαλαρίνες διότι όπως είναι γνωστό… less is more. Η τζιν βερμούδα μπορεί να φορεθεί με στενά μπλουζάκια και με πλατφόρμες που είναι και στην μόδα. Αποφύγετε παραφορτωμένα σύνολα και υπερβολές όπως πολύ κοντά σορτς που δεν αφήνουν και πολλά στην φαντασία ΄η πολύ φαρδιά που δεν κολακεύουν την γυναικεία σιλουέτα.
Επιλέξτε και εσείς τα αγαπημένα σας… Περιμένω τα σχόλιά σας!

Abercrombie & Fitch (71,50 €) [Περισσότερα]

Crazy Age Jeans (28,00 €) [Περισσότερα]

Cycle (64,00 €) [Περισσότερα]

Dolce&Gabbana (54,00 €) [Περισσότερα]

Ezeliel – Hansel (49,50 €) [Περισσότερα]

La redoute (23,45 €) [Περισσότερα]

Levi’s – Basic (55,00 €) [Περισσότερα]

Levi’s – Boyfriend (82,00 €) [Περισσότερα]

Lussile (75,00 €) [Περισσότερα]

Maison Scotch (125,00 €) [Περισσότερα]

Miss me Jean (64,50 €) [Περισσότερα]

Toi&moi (59,00 €) [Περισσότερα]

Toi&moi (59,00 €) [Περισσότερα]

Toi&moi (65,00 €) [Περισσότερα]

Vero moda (35,90 €) [Περισσότερα]


http://ntynomai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...