Φωτισμός στον κήπο

O σωστός φωτισμός αποτελεί από τους πιο έξυπνους τρόπους για να αναδείξετε όχι μόνο οποιοδήποτε εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό χώρο που υπάρχει στο σπίτι σας, όπως ο κήπος.Ο κατάλληλος φωτισμός στον κήπο  μπορεί να γίνει εντυπωσιακός και να σας  προσφέρει στιγμές  ηρεμίας και χαλάρωσης .



Επιπλέον μπορεί να σας μεταφέρει το αίσθημα της ασφάλειας. Ένας σωστά φωτισμένος διάδρομος για παράδειγμα ,κάνει πολύ ευχάριστη, ατμοσφαιρική αλλά και ασφαλή τη μετακίνησή σας στον κήπο. Επίσης αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο για να αναδείξετε κάποιες θέσεις ειδικού ενδιαφέροντος, κρύβοντας άλλες στις οποίες ενδεχομένως να υπάρχουν και κάποιες ατέλειες.

Τα φαναράκια δημιουργούν αίσθηση ασφάλειας και ρομαντισμού
Αν το καθιστικό σας βλέπει προς τον κήπο, μπορείτε να τον απολαμβάνετε εξίσου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τις πλευρές και τα σημεία που χαρίζουν περισσότερο στον κήπο σας, ώστε η τοποθέτηση του κατάλληλου φωτισμού να τα αναδείξει. Επίσης στην αγορά υπάρχουν φαναράκια, κεριά, δάδες καθώς και εκπληκτικά πιθάρια που μπορείτε να προμηθευτείτε σε πολλά σχέδια της αρεσκείας σας.

Tα δέντρα αναδεικνύονται όταν φωτίζονται από κάτω προς τα πάνω
Με πολύ λίγο κόπο και χωρίς ιδιαίτερα έξοδα, μπορείτε να έχετε το πιο ρομαντικό και χαλαρωτικό αποτέλεσμα για τον κήπο σας. Οι ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές βραδιές είναι από μόνες τους φυσικά όμορφες, αλλά μπορεί να γίνουν πολύ πιο θετικές. Και όσο για τις χειμωνιάτικες, μία δυνατή μπόρα και ένας απαλός φωτισμός σε κάποια φύλλα ή σε έναν κορμό αρκούν για να σας χαρίσουν τις πιο αισθησιακά όμορφες στιγμές.





http://www.tsouxtres.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...