Καλλυντικά σε τάξη

Για να είναι ευχάριστες οι στιγμές που μακιγιάρεστε καλά θα κάνετε να τακτοποιήσετε τα προϊόντα μακιγιάζ σας.
Καιρός να τακτοποιήσετε τα καλλυντικά σας και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Είναι καλή στιγμή τώρα που αλλάζει η εποχή και ίσως κάποια χρώματα και υφές δεν σας χρειάζονται πια. Ξεκινήστε από την αρχή:


• Ξεχάστε το μπάνιο. Δεν είναι το καλύτερο σημείο του σπιτιού για να φυλάτε τα προϊόντα μακιγιάζ. Η υγρασία τα αλλοιώνει. Προτιμήστε να τα φυλάτε σε ένα άλλο δωμάτιο, όπου δεν είναι εκτεθειμένα άμεσα σε ήλιο ή υγρασία.
• Επιλέξτε μικρά συρταράκια για να τα κατηγοριοποιείτε, καλαθάκια ή μία μεγάλη θήκη με χωρίσματα όπου θα τα βάλετε όλα. Είναι ακόμη πιο εύχρηστα όλα αυτά αν είναι διάφανα ώστε να βλέπετε ότι θέλετε.
• Ξεχωρίστε τα ανά είδος και ανά χρώμα. Βάλτε μπροστά αυτά που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα ώστε να έχετε εύκολη και άμεση πρόσβαση και πιο πίσω όσα φοράτε σε βραδινές εμφανίσεις και ιδιαίτερες περιπτώσεις. Αν μη τι άλλο τότε, έχετε πιο πολύ χρόνο από ότι το πρωί για να ασχοληθείτε και να τα ψάξετε.
• Αν τα χρώματα τους δεν φαίνονται στις συσκευασίες τους, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας σήμανση με κάποιο αυτοκόλλητο στο οποίο θα αφήσετε το σημάδι του –συνήθως αυτό βολεύει σε κραγιόν- και στη συνέχεια θα το βάλετε σε ευδιάκριτο σημείο της συσκευασίας. Προσοχή: πρέπει να είναι όλα προς την ίδια φορά για να τα βρίσκετε πιο εύκολα, αλλά και για να πιάνουν τον μικρότερο δυνατό χώρο.
• Μη βάζετε τις παλέτες σκιών, τα ρουζ, τις πούδρες και ότι άλλο μπορεί να έχει αντίστοιχη συσκευασία το ένα πάνω στο άλλο. Δυσκολεύετε τη ζωή σας. Πιάνουν τον ίδιο χώρο αν τοποθετηθούν όρθια το ένα δίπλα στο άλλο και μπορείτε να τα βγάλετε και να τα ξαναβάλετε στη θέση τους άμεσα.
• Αν επιμένετε να θέλετε κάποια βασικά στο μπάνιο –όχι πάνω από πέντε αντικείμενα- έχετε ένα μικρό κουτί μέσα στο οποίο θα τα τοποθετήσετε. Αυτό φυλάξτε το μαζί με τα υπόλοιπα καλλυντικά σας, αλλά πηγαίνοντας στο μπάνιο το πρωί πάρτε το μαζί!


http://gossipgirl.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...