SEXUALITY: Οι άνδρες… θαυμάζουν το πλούσιο μπούστο

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως οι άνδρες είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς μπροστά στη θέα ενός πλούσιου μπούστου. Είτε είναι αποκαλυπτικό, οπότε σαγηνεύονται με αυτό που κοιτάζουν, είτε είναι καλυμμένο, οπότε βάζουν όλη τους τη φαντασία να καλπάσει.


Το μεγαλύτερο, δε, ποσοστό των ανδρών παραδέχεται ανοιχτά πως ουσιαστικά μπορεί να θαμπωθεί, να γοητευτεί και να παρασυρθεί από ένα σεξουαλικά προβεβλημένο μπούστο. Υπάρχει εξίσου μια μεγάλη κατηγορία ανδρών που το έχει σαν πρωταρχικό κριτήριο επιλογής συντρόφου ή ακόμα και συζύγου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλοί είναι οι άνδρες που όχι μόνο ζητούν από τις συντρόφους τους να μεγαλώσουν ή να κάνουν πιο στητό το στήθος τους, αλλά τις συνοδεύον οι ίδιοι στον πλαστικό χειρουργό. Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, το γεγονός ότι οι άνδρες, ανεξαρτήτως ηλικίας και κοινωνικής τάξης, μαγνητίζονται τόσο πολύ από την εικόνα ενός διάχυτου γυναικείου μπούστου, ώστε παραβλέπουν τις ατέλειες του σώματος ή του προσώπου της γυναίκας.

Θα λέγαμε άφοβα πως το γυναικείο στήθος κατέχει την πρώτη θέση στα ανδρικά φετίχ και ίσως είναι ο λόγος που ο άνδρας βασίζεται στο Οιδιπόδειο σύνδρομο, καθώς, πέρα από τον ερωτισμό, στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει πάντα ο συνειρμός της θαλπωρής κι ένα συναίσθημα ασφάλειας.


http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...