Σεξ: Αυτό το ήξερες;

Το μέγεθος μετράει; Το χιούμορ στο σεξ είναι φυσιολογικό; Ποιος ανακάλυψε τους δονητές; Αυτές –και μερικές ακόμα- είναι απορίες που όλες τις έχουμε σκεφτεί αλλά αισθανόμαστε άβολα να τις συζητήσουμε ακόμα και με την κολλητή μας. Ας δούμε μερικές επιστημονικές απαντήσεις…



Το καλύτερο φάρμακο…
Όσο αστείο κι αν ακούγεται οι δονητές είναι… ιατρικά εργαλεία. Κατά τον 19ο αιώνα οι γιατροί τους χρησιμοποιούσαν για να απαλύνουν τα συμπτώματα της γυναικείας υστερίας. Ο οργασμός στις παθούσες μείωνε το στρες και όλα τα σχετικά συμπτώματα βοηθώντας τους γιατρούς να τις περιθάλψουν με καλύτερα αποτελέσματα.


Χαμογελάστε…
Το σπέρμα περιέχει ψευδάργυρο και ασβέστιο, συστατικά που αποδεδειγμένα καθυστερούν την φθορά των δοντιών. Κορίτσια, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε, εγώ απλώς σας δίνω την πληροφορία…


Το σωστό μέγεθος
Ένα πέος σε στύση έχει μήκος 12,5 cm κατά μέσο όρο ενώ σε «ηρεμία» το μέγεθός του δεν ξεπερνά τα 7 cm. Οι υπερβολικοί υπερδιπλασιασμοί που οι άντρες καμιά φορά ξεστομίζουν είναι μάλλον μύθος.


Μια πικρή αλήθεια
Το σεξ με χιούμορ δείχνει οικειότητα, ενισχύει την συντροφικότητα και –όπως και να το κάνουμε- έχει πλάκα. Κι όμως… μέχρι το 1973 συμπεριλαμβανόταν στην λίστα του Αμερικάνικου Ψυχιατρικού Οργανισμού σαν… ψυχικό νόσημα.


Προστατεύστε τα στρατεύματα
Στις μέρες μας οι κυβερνήσεις ξοδεύουν πολλά χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό για τον εξοπλισμό των στρατευμάτων τους. Ωστόσο στη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου η Αμερικάνικη κυβέρνηση είχε άλλον έναν «πονοκέφαλο». Πολλοί από τους στρατιώτες που γύριζαν από τα ευρωπαϊκά μέτωπα υπέφεραν από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Εξέδωσαν λοιπόν φυλλάδια με το σλόγκαν “Put it on, before you put it in” παροτρύνοντας τους στρατιώτες να χρησιμοποιούν προφυλακτικό. Η πρώτη καμπάνια για ασφαλές σεξ ήταν υπόθεση πολεμικής στρατηγικής!


Γυμναστική
Βαριέσαι το γυμναστήριο; Κάψε περίπου 200 θερμίδες κάνοντας παθιασμένο σεξ για 30 λεπτά. Υπάρχει καμία που προτιμά τον διάδρομο;


Σέξι εσώρουχα
Κορσέδες, χρωματιστές ζαρτιέρες και όλα τα σχετικά θεωρούνται εδώ και χρόνια η επιτομή του σέξι, ωστόσο μερικούς αιώνες πριν υπηρετούσαν έναν εντελώς διαφορετικό σκοπό: Οι πόρνες στολίζονταν με όσα περισσότερα σέξι αξεσουάρ μπορούσαν προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τους πελάτες και να μην παρατηρήσουν τις ψείρες και τα συμπτώματα της σύφιλης. Φροντίστε να μοιραστείτε με τον καλό σας αυτή την πληροφορία λίγες ώρες πριν το bachelor…


Δικαιοσύνη
Στο Χονγκ Κονγκ οι μοιχοί (άνδρες) δεν την βγάζουν καθαρή μ’ ένα διαζύγιο και μια διατροφή. Οι απατημένες σύζυγοι νομιμοποιούνται να σκοτώσουν τον «ζωηρό» σύζυγο χωρίς να καταδικαστούν. Μοναδικός περιορισμός… να τον σκοτώσουν με γυμνά χέρια!


Mississippi blues
Ξανασκεφτείτε την αίγλη του αμερικάνικου νότου… Στις πολιτείες της Αλαμπάμα και του Μισσισσίπι η πώληση σεξουαλικών βοηθημάτων και δονητών απαγορεύεται με νόμο. Αν ταξιδέψετε ποτέ σ’ αυτές τις πολιτείες και πριν αφεθείτε στον ερωτικό παροξυσμό της μαύρης μουσικής, φροντίστε να πάτε με «καλή» παρέα.


http://fe-mail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...