Colorful Pan-t-orama!

H νέα τάση που αγάπησαν οι celebrities!

Με το που ανοίγει ο καιρός, η καλοκαιρινή μας διάθεση προστάζει χρώμα. Αυτή τη σεζόν, το χρώμα είναι έντονο και τείνει να επικεντρώνεται στο κάτω μέρος των outfits, τα παντελόνια.


Rihanna: Η τραγουδίστρια ήταν από τις πρώτες που δοκίμασαν το color blocking (τη σύνθεση έντονων και διαφορετικών χρωμάτων). Αυτή τη φορά, συνδύασε το πορτοκαλί, ψηλόμεσο παντελόνι της, με κοντό, μoβ πλεχτό και χρυσές γόβες Brian Atwood.
Μαίρη Συνατσάκη: Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, “Βράδυ” και εντυπωσίασε με το ανατρεπτικό και τόσο ενημερωμένο look της. Επέλεξε ένα outfit Diane Von Furstenberg από μoβ, harem παντελόνι συνδυασμένο με βερυκοκί τοπ. Τόσο φρέσκο και τόσο now!
Sienna Miller: Είναι η πεμπτουσία του new urban στυλ. Η Sienna το υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο. Εδώ επιλέγει harem παντελόνι στο χρώμα της πούδρας, και διπλό καφέ-λευκό t-shirt. Μία ασφαλής επιλογή για χρωματιστά παντελόνια, θα λέγαμε (η πλησιέστερη στο κλασικό μπεζ)
Cheryl Cole: Το πρόσωπο του X-factor, ταξιδεύει με στυλ και πολύ χρώμα. Φοράει μπλε, cropped παντελόνι Jospeh Ange, ροζ τοπ, κρεμ σακάκι και δίχρωμες γόβες Christian Louboutin.
Demi Moore: Περπάτησε στο red carpet χωρίς να φοράει μαύρα. Αντιθέτως, πρωτοτύπησε γιατί όχι μόνο επέλεξε κόκκινο παντελόνι αλλά ήταν και του brand H&M. Το συνδύασε με λευκό τοπ, μαύρο παρκά και μαύρα πέδιλα Tabitha Simmons.
Camilla Belle: H Frida Giannini, είναι αυτή που αποθέωσε αυτή τη σεζόν την τάση του color blocking! Τα σύνολα Gucci το αποδεικνύουν. Μάλιστα η Camilla Belle δε δίστασε να φορέσει ένα από τα φαβορί του οίκου. Πράσινο παντελόνι, μωβ μπλουζάκι και πορτοκαλί tuxedo… ποιος να μας το ‘λεγε πως θα έγραφε τόσο καλά!


http://www.stylista.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...