Ο μυστικός έρωτας της Μαρία Μενούνος αποκαλύφθηκε!

Μπορεί να λένε πως ο έρωτας και ο βήχας, δεν κρύβονται αλλά η πανέμορφη Μαρία Μενούνος κατάφερε το. ακατόρθωτο: κρατούσε μυστικό τον έρωτά της για δεκατρία ολόκληρα χρόνια!


Πριν από λίγες μέρες όμως σύμφωνα με την «Espresso» άνοιξε η κουρτίνα και αποκαλύφθηκε ο άνθρωπος της ζωής της, όπως τον αποκαλεί η ίδια. Είναι ο γοητευτικός παραγωγός, σκηνοθέτης και ηθοποιός Keven Undergaro που συνεργάζεται στενά μαζί της όλα αυτά τα χρόνια.
n Undergaro, ύστερα από πρόσκληση του παρουσιαστή μπήκε και εκείνος στο πλατό, και έτσι το μεγάλο μυστικό τους κατέρρευσε!

Λέγεται, μάλιστα, ότι ο Keven είναι ο μοιραίος άνθρωπος της ζωής της, αφού αυτός τη βοήθησε πολύ στο να μπει και να εξελιχτεί στον χώρο της αμερικανικής showbiz.

Το βέβαιο είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια ο γοητευτικός και ταλαντούχος άνδρας είναι το δεξί χέρι της σε όλες τις δουλειές που κάνει η Μαρία.
Οι δύο τους έχουν συστήσει από κοινού τη δική τους εταιρεία παραγωγής εκπομπών και ταινιών. Το 2007 η Μαρία Μενούνος πρωταγωνίστησε μαζί του στην ταινία «In the land of Merry Misfits», η οποία έφερε επίσης τη σφραγίδα του στη σκηνοθεσία και την εκτέλεση της παραγωγής.


http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...