Ώρα για αναζωογονητικό κολύμπι

Ο καιρός σιγά σιγά ανοίγει και ίσως έφτασε η στιγμή να ξεκινήσετε το κολύμπι. Μπορέι το νερό να είναι λίγο κρύο αλλά η αναζωογόνηση που θα νιώσετε μόλις το κορμί σας μπει στο νερό, είναι στην κυριολεξία αναντικατάστατη.


Αν μάθετε να κολυμπάτε από τώρα 1-2 φορές τη εβδομάδα, σύντομα θα διαπιστώσετε μεγάλη διαφορά όχι μόνο στην εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και στην υγεία σας. Η ευεξία που θα νιώσετε θα είναι μοναδική. Το κολύμπι είναι ό,τι καλύτερο προκειμένου να βελτιωθεί η λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων σας. Παράλληλα είναι ο ιδανικότερος τρόπος να γυμνάσετε ακούραστα και ευχάριστα τους μυς τόσο του επάνω όσο και των κάτω σημείων του σώματός σας. Με το κολύμπι θα διαπιστώσετε ότι θα βελτιωθεί σημαντικά η ευκαμψία του σώματός σας, ιδιαίτερα των χεριών και των ώμων σας.

Αν η θάλασσα είναι μακριά ή δεν αντέχετε το κρύο, ακόμη, νερό τότε μία καλή απόφαση θα ήταν να εγγραφείτε στο κολυμβητήριο. Είναι ένας τρόπος να αλλάξετε το τρόπο που γυμνάζεστε, αντικαθιστώντας τη γυμναστική με το κολύμπι.


http://www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...