Αποπλάνηση… τώρα!

Το καλοκαίρι είναι εδώ, και αυτό φυσικά σημαίνει ότι αλλάζει και η διάθεσή μας। Όλοι είμαστε πιο χαλαροί, σχεδιάζουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές, φοράμε λιγότερα ρούχα, τρώμε πιο ελαφριά…Τι καλύτερο λοιπόν από το να επενδύσετε λίγη από τη φαντασία σας για να κάνετε τον εαυτό σας ακόμη πιο ελκυστικό;


1. Σέξι housewife
Δεν χρειάζεται να είσαι σα…νοικοκυρά σε απόγνωση. Βάλε φαντασία και μεταμόρφωσε τον εαυτό σου σε μία γυναίκα που ξέρει να φροντίζει τον εαυτό της και να είναι σέξι ακόμα και όταν πλένει τα πιάτα!
Tip: όταν κάνεις δουλειές του σπιτιού, όπως πλύσιμο πιάτων ή ρούχων, φόρα μόνο ένα φανελάκι (και φρόντισε να βραχεί!)
2. Ξέχνα τα ταμπού
Είναι κάτι που σου ζητά επανειλημμένως ο σύντροφός σου, αλλά εσύ ντρέπεσαι να το…εκτελέσεις; Κάνε του μία ευχάριστη έκπληξη λοιπόν, και εκεί που διστάζεις, απλά σκέψου ότι αυτή σου η κίνηση θα σας φέρει πιο κοντά και θα του δείξεις έτσι ότι τον εμπιστεύεσαι.
3. Γίνε η προσωπική του μασέζ.
Το μασάζ βοηθά την κυκλοφορία του αίματος, και συνεπώς την ψυχική και σωματική διέγερση. Βοήθησε τον να χαλαρώσει από τη δύσκολη μέρα που είχε (επειδή ήταν μακριά σου). Για…καλύτερα αποτελέσματα βάλε στο παιχνίδι αιθέρια έλαια.
4.Εξαφανίσου για 2 μέρες!
Πήγαινε ένα σαββατοκύριακο με τις φίλες σου και άσε τα τηλεφωνήματα να τα κάνει εκείνος. Θα του λείψεις και όταν γυρίσεις θα σε θέλει πιο πολύ.
Tip: Μην του περιγράψεις με το «ν» και με το «σ» τι έκανες όσο έλειπες. Άσε την φαντασία του να τον ταξιδέψει – λίγη ζήλεια δεν κάνει κακό. Και εννοείται πως δεν θα ζητήσεις αναφορά για το δικό του Σαββατοκύριακο.
5. Ντύσου πρόχειρα…και βάλε το κραγιόν σου.
Κάνε μία πλήρη περιποίηση σώματος (αποτρίχωση – επιχείρησε επιτέλους το Brazilian, απολέπιση, ενυδάτωση) και αλείψου με baby oil πριν φορέσεις ό,τι πιο άνετο (και ελαφρύ, μη σου πω ανύπαρκτο) έχεις. Βάλε λίγο ρουζ, λίγο Lip gloss και μην το παρακάνεις με σκιές και μολύβια (δεν θέλεις μετά από το σεξ να είσαι σαν ζόμπι αφού θα σου έχουν τρέξει όλα!)
6. Μίλα μου βρώμικα.Βάλτον στο παιχνίδι στέλνοντάς του μηνύματα στο κινητό εν ώρα εργασίας, προϊδεάζοντάς τον έτσι για το τι θα ακολουθήσει το βράδι. Θα σου έρθει έτοιμος για…δράση.
7. Ο μεγαλύτερος ρόλος της ζωής σου
Φόρα την μπλούζα του από το στρατό και παίξε το ρόλο της αυστηρής στρατιωτικού, δέσε τα μάτια του ή τα δικά σου και αυτοσχεδίασε αναλόγως με την ανταπόκρισή του. Αν δεις πάλι ότι προτιμά εσένα και όχι τον άλλο σου εαυτό, άσε το όσκαρ για καμία άλλη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...