8 Παραμυθια Που Κοβουν Τον Οργασμο !!

Οι πληροφορίες που λαμβάνεις γύρω από το σεξ είναι πολλές, υπερβολικά πολλές κι συχνά πελαγώνεις στο πόσα πια τερτίπια πρέπει να κάνεις και πόσους κανόνες πρέπει να ακολουθήσεις για να τον τρελάνεις στο κρεβάτι. Και κάπου εκεί η δικιά σου ηδονή πηγαίνει περίπατο. Για ενημερώσου για τα παραμύθια του σεξ και βρες την αλήθεια που θα σε φέρει πιο κοντά στον χαμένο οργασμό σου!


1. Το παραμύθι: δεν πρέπει να φαντασιώνεσαι κανένα άλλο εκτός από τον αγαπημένο σου
Η πραγματικότητα: Όσο κι αν ποικίλλουν τα γούστα σου (μπορεί να την βρίσκεις με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ή το Ζάκ Γαλιφιανάκη) δεν πρέπει να βάζεις φρένο στις φαντασιώσεις σου. Έτσι κι αλλιώς εμείς οι γυναίκες έχουμε περισσότερες φαντασιώσεις. Οι άντρες, μπαίνουν στη διαδικασία αυτή, μόνο όταν βαριούνται ή θέλουν να ερεθιστουν! Οι γυναίκες λατρεύουν τη διαδικασία της φαντασίωσης. Δεν κάνεις κανένα κακό στην ερωτική σου ζωή με το να φαντασιώνεσαι κάποιον άλλο εκτός από τον αγαπημένο σου. Οι φαντασιώσεις είναι φαντασιώσεις και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, ειδικά αν το αντικείμενο της ηδονής σου είναι ο Μπραντ Πιτ. Φαντασιώσου όσο θες στους τέσσερις τοίχους του κεφαλιού σου και αλήθεια τώρα: ποιός θα το μάθει;

2. Το παραμύθι: τα sex toys θα τον τρομάξουνΗ πραγματικότητα: στα αγόρια αρέσουν πολύ τα γκατζετάκια. Αν μιλήσετε από πριν για τα σεξουαλικά παιχνιδάκια που θα φέρετε στο κρεβάτι σας, εκείνος δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί τους. Φυσικά, αν σε δει στο ξεκάρφωτο με ένα τεράστιο δονητή κουνελάκι στο χέρι, θα τρομάξει. Αν όμως τον μυήσεις στη γλύκα ενός δονούμενου δαχτυλιδιού για παράδειγμα, νομίζεις πως θα το αρνηθεί;

3. Το παραμύθι: Στους άντρες δεν αρέσει καθόλου να κάνουν στοματικό στην σύντροφό τους:
Η πραγματικότητα: επειδή κάποιος από τους πρώην συντρόφους σου επισκεπτόταν τα ιδιαίτερα κάτω διαμερίσματά σου σπάνια και με το ζόρι, δεν σημαίνει πως όλοι οι άντρες δεν θέλουν να κάνουν στοματικό σε σένα. Γι' αυτό θα πρέπει να σταματήσεις να αρνείσαι να σε περιποιείται, γιατί θα βγάλει το λανθασμένο συμπέρασμα πως δεν ευχαριστιέσαι το στοματικό, κάτι που σίγουρα δεν ισχύει!


4. Το παραμύθι: Πρέπει να έχεις όρεξη για σεξ, για να κάνεις σεξ
Η πραγματικότητα: αν ήταν έτσι τα πράγματα, η παροιμία: "τρώγοντας έρχεται η όρεξη" δεν θα είχε ειπωθεί ποτέ. Άλλωστε, διάφορες έρευνες έχουν πιστοποιήσει πως οι γυναίκες μπορεί να δυσκολεύονται να αποκτήσουν διάθεση για σεξ, αλλά μόλις μπουν στο παιχνίδι, τίποτα δεν τις σταματά. Για να ανεβάσεις παλμούς, δοκίμασε: ένα ζεστό χαλαρωτικό μπανάκι στο οποίο θα περιποιηθείς τον εαυτό σου (ας είναι καλά τα τηλέφωνα του ντους) ή μπορείς να αφήσεις τον καλό σου να ανεβάσει το κέφι (αφού σε περιποιηθεί με τα μαγικά του δαχτυλάκια, θα σου ανοίξει την όρεξη για το κάτι παραπάνω)

5. Το παραμύθι: δεν πρέπει να το κάνεις από το πρώτο ραντεβού
Η πραγματικότητα: το θέμα είναι τι λένε οι κανόνες ή πως θα απολαύσεις περισσότερο τον έρωτα. Αν από το πρώτο ραντεβού (τα περισσότερα πρώτα ραντεβού δεν έχουν καθόλου χημεία) βρεις ένα αγόρι που σε ανάβει τόσο και θέλεις να του δοθείς οπωσδήποτε, μήπως θα ήταν κρίμα να το χάσεις έτσι άδοξα και να περιμένεις το δεύτερο ή τρίτο ραντεβού. Αρκεί βέβαια, τη στιγμή που θα το κάνεις να είσαι νηφάλια και αποφασισμένη και να μην γεμίζεις με ενοχές το επόμενο πρωινό.
 
6. Το παραμύθι: δεν τρέχει και τίποτα αν προσποιηθείς πως ήρθες σε οργασμό μια στο τόσο
Η πραγματικότητα: Είναι ΟΚ το να μην καταφέρεις να φτάσεις σε οργασμό ένα βράδυ που έκανες σεξ με τον καλό σου. Είναι όμως απαράδεκτο να προσποιείσαι πως έφτασες σε οργασμό έστω μια φορά. Ας ξεκινήσουμε; Γιατί να προσποιηθείς; Αν το κάνεις για εκείνον, για να μην νιώσει άσχημα, του δίνεις την εντύπωση πως τα κάνει όλα σούπερ, κάτι που είναι ψευδές. Αν το κάνεις για εσένα, για να ξεμπερδεύεις, μήπως να ξεμπερδεύεις με τη σχέση καλύτερα; Αν πάλι το κάνεις για να μην σε πουν ανοργασμική, απόκλεισε την τελευταία περίπτωση, περιποιούμενη μόνη σου τον εαυτό σου, στο κρεβάτι ή τον καναπέ σου!
Το παραμύθι: οι ταινίες πορνό είναι ο μεγάλος σου εχθρός και πρέπει να του τις απαγορεύσεις
Η πραγματικότητα: Αν πραγματικά πάθεις τέτοια εμμονή και μπεις στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τις πρωταγωνίστριες του πορνό που είναι πιο πλαστικές και από τη Μπιμπιμπό, σε βλέπω να καταλήγεις στο τρελάδικο! Ολίγον πορνό δεν έβλαψε καμία σχέση, τουναντίον! Κάντον να θέλει να παρακολουθήσει πορνό μαζί σου κι όχι κρυφά, όπως κάνει τόσα χρόνια τώρα, από την εφηβεία του και έπειτα!

Το παραμύθι: το σεξ πρέπει να είναι τέλειο κάθε φορά
Η πραγματικότητα: κάπως στραβά στα είπανε! Το σεξ όχι, δεν υποτίθεται πως θα είναι τέλειο κάθε φορά. Δεν έχεις άλλωστε, τη διάθεση και το χρόνο για να το κάνεις τέλεια, βάζοντας τα πιο σέξι εσώρουχα, ανοίγοντας την πιο ακριβή σαμπάνια, στρώνονταν τα πιο τέλεια μεταξωτά σεντόνια, κάνοντας την πιο τέλεια αποτρίχωση! Το σεξ πρέπει να είναι διασκεδαστικό κάθε φορά και όχι τέλειο. Γιατί τις φορές που δεν το περιμένεις, κάνεις το πιο κουφό σεξ και βλέπεις αστεράκια, κι όταν το προετοιμάζεις, όλα πηγαίνουν λάθος!


http://womensecret1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...