Mini Raxevsky: με σύμμαχο την ποιότητα και οδηγό τη μόδα

Η φετινή χρονιά, μας βρίσκει να εγκαινιάζουμε ένα νέο κατάστημα Mini Raxevsky στο εμπορικό κέντρο West Plaza στον Ασπρόπυργο! Τα 36 πλέον καταστήματα της Mini Raxevsky κοσμούν όπως πάντα και οι συλλογές Raxevsky, Renegades, Disney, Hot Wheels, Forever Friends και σύντομα Hello Kitty, όλες σχεδιασμένες με αγάπη από τη  Mini Raxevsky.











Λαμπερά χρώματα, αέρινα φορέματα, και μοντέρνους συνδυασμούς σας προτείνουμε για φέτος το καλοκαίρι. Η παλέτα για τα κορίτσια μεταμορφώθηκε σε νεράιδα, και βασικό ρόλο παίζουν τα κόκκινα, τα ροζ, τα λευκά και τα φλοράλ! Για τα αγόρια, πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν το μπλε, το καφέ, το γκρι και το λευκό. Όλα αυτά σε υφάσματα εμπριμέ με κύριο θέμα τις ρίγες για τα αγόρια και το πουά για τα κορίτσια.
Τα παστέλ χρώματα επανέρχονται δυναμικά, και δεν ξεχνάμε να τα βάλουμε στην ανοιξιάτικη λίστα αγορών μας, για πιο ρομαντικές και ιδιαίτερες εμφανίσεις. Το ναυτικό στυλ, πάντα επίκαιρο για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις, έρχεται να απογειώσει τις προσδοκίες μικρών και μεγάλων. Οι eponge (πετσετέ) φόρμες είναι για ακόμη μια χρονιά ότι πιο “in” για τις βόλτες στα μαγαζιά με τη μαμά και τις Κυριακάτικες εκδρομές! Σύνολα από λεπτά υφάσματα, μουσελίνα, φιόγκοι, φορέματα και ύφος εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 50’ και το γνωστό σε όλους musical “Grease”.
Για την πιο λαμπερή στιγμή του μωρού σας, πολυτελή υφάσματα, σοφιστικέ δαντέλες και απλικέ λουλούδια κάνουν κάθε ρούχο να μοιάζει με κόσμημα. Στη Mini Raxevsky θα βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις Βαπτιστικών ρούχων και αξεσουάρ, για νονές και νονούς…που ξέρουν να εντυπωσιάζουν!
Όπου κι αν βρίσκεστε μπορείτε κι εσείς με ένα μόνο κλικ να κάνετε γρήγορα και ανέξοδα τις αγορές σας από το ανανεωμένο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.mini-raxevsky.com και να επωφεληθείτε από τις μοναδικές μας προσφορές που αγγίζουν το 70% σε Καλοκαιρινά και Χειμωνιάτικα σύνολα! Κάντε “Like” στη Fan Page της Mini Raxevsky στο Facebook και μπείτε στο Διαγωνισμό για να κερδίσετε δωροεπιταγές των 100€, 70€ και 50€!
Ζήστε λοιπόν κι εσείς από σήμερα στο ρομαντικό, trendy, μαγικό αλλά και μοντέρνο κόσμο της Mini Raxevsky και δώστε στα παιδιά σας τα ρούχα που ονειρεύονται!


toblogtonkirion.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...