Η Κέιτ Γουίνσλετ "απόλυτα γυμνή"

Η φυσική ομορφιά της 35χρονης βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού θεωρείται δεδομένη –γι' αυτό άλλωστε και την επέλεξε η γνωστή γαλλική εταιρία Lancôme ως το πρόσωπο της νέας της καμπάνιας.
Ωστόσο, φαίνεται ότι τελικά, παρά τη γνωστή αγάπη που τρέφει προς τις… ρυτίδες της, η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) υπέκυψε τελικά στη μαγική βούρτσα του… photoshop.







Η διάσημη βρετανίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Lancôme για τη σειρά κραγιόν L'Absolu Nu (Το απόλυτο γυμνό) και έπρεπε φυσικά να το υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο.
Έτσι, σε όλη τη σειρά φωτογραφιών αλλά και στο διαφημιστικό σποτάκι –το οποίο μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί- η Γουίνσλετ εμφανίζεται φορώντας μόνο ένα σεντόνι, δοκιμάζοντας τα νέα χρώματα στα κραγιόν της γαλλικής εταιρείας.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι όλη η καμπάνια φέρει την καλλιτεχνική υπογραφή του Μάριο Τεστίνο (Mario Testino).
Μιλώντας για το προϊόν που διαφημίζει η Κέιτ εμφανίζεται ενθουσιώδης: "Όντως πιστεύω ότι το κραγιόν είναι ο καλύτερος φίλος της απόλυτης θηλυκότητας, όπως πιστεύω επίσης ότι αυτή την εποχή βιώνουμε την επιστροφή του σπουδαίου κραγιόν από τη βιομηχανία ομορφιάς στο σύνολό της".
Η Κέιτ Γουίνσλετ είχε δημιουργήσει μεγάλο θέμα το 2003, όταν είχε επιτεθεί στο περιοδικό "GQ" υποστηρίζοντας ότι το είχε παρακάνει στην ηλεκτρονική επεξεργασία της εικόνας της, δείχνοντάς την εμφανώς πιο αδύνατη από όσο είναι στην πραγματικότητα.
Όσο για τα προσωπικά της, η Γουίνσλετ χώρισε το 2010 από τον δεύτερο σύζυγό της, σκηνοθέτη Σαμ Μέντες (Sam Mendes) με τον οποίο έχουν έναν γιο, τον 7χρονο Τζο (Joe) ενώ έχει ακόμη μια κόρη, την 10χρονη Μία (Mia) από τον γάμο της με τον επίσης σκηνοθέτη Τζιμ Θρίπλετον (Jim Threapleton). Ο τελευταίος της –γνωστός- σύντροφος ήταν πολύ νεότερός της και τώρα πια δεν είναι καν στη ζωή της.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...