Το πνεύμα του Alexander McQueen ζει

ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗΣ KATE MIDDLETON ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ SARAH BURTON ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ALEXANDER MCQUEEN ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΝΕΑ ΚΟΛΕΞΙΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑΣ ΣΤΑ ΥΨΗ.





Oταν το όνομα της Sarah Burton ανακοινώθηκε για τη θέση του Alexander McQueen, πολλοί πίστεψαν ότι η άγνωστη έως τότε βοηθός του σχεδιαστή θα υπέκυπτε υπό το βάρος της κληρονομιάς του. Ομως, η κολεξιόν που παρουσίασε στη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι όχι απλώς διέψευσε τις Κασσάνδρες, αλλά επιπλέον οδήγησε κάποιους στο συμπέρασμα ότι η χαμηλού προφίλ Αγγλίδα μπορεί να ξεπεράσει σε δημοτικότητα ακόμη και το μέντορα προκάτοχό της.
Η επίδειξη στην παρισινή Conciergerie άνοιξε με τρία περίτεχνα, λευκά φορέματα, εμπνευσμένα από τη μυθική «βασίλισσα των πάγων». Επιβλητικά, θεατρικά και αφάνταστα ρομαντικά, τα φορέματα έδωσαν αποστομωτική απάντηση σε όσους φοβήθηκαν ότι το πνεύμα του Alexander McQueen δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον ίδιο, ενώ ταυτόχρονα αναζωπύρωσαν τις φήμες ότι το νυφικό που θα φορέσει η Kate Middleton θα φέρει την υπογραφή της Sarah Burton.
Με όποια, ωστόσο, περιβολή και αν εμφανιστεί η μέλλουσα πριγκίπισσα στο γάμο της, το βέβαιο είναι ένα: η επί δεκατέσσερα χρόνια στενή συνεργάτις του Alexander McQueen κατήγαγε στο Παρίσι την πρώτη μεγάλη προσωπική της νίκη. Και σε αυτό συμφωνούν όλοι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...