Πότε μια γυναίκα γερνάει;

Πότε ακριβώς αρχίζουν οι γυναίκες να μεγαλώνουν; Κι όταν λέμε να μεγαλώνουν, εννοούμε να δείχνουν πλέον κανονικά την ηλικία τους. Σύμφωνα με Ιάπωνες επιστήμονες, μόλις οι γυναίκες γίνουν 35 χρονών, όλα αρχίζουν πλέον να είναι κατηφόρα. 












Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ερευνητές της cult Ιαπωνικής μάρκας καλλυντικών προϊόντων, SK-II, συμπέραναν μετά από μακροχρόνιες έρευνες ότι, από την ημέρα που μια γυναίκα θα γίνει 35 χρονών, απλά θα αρχίσει να γερνάει. Από την ηλικία αυτή και μετά, κάθε έντονο στρες θα καταγράφεται πάνω της πολύ έντονα, επηρεάζοντας κατ’ επέκταση, την κατάσταση του δέρματός της. 
Αλήθεια ή ψέμα, καλό θα ήταν από τα 35 και μετά μια γυναίκα να προσέχει όσο περνάει από το χέρι της και την οικονομική της ευχέρεια το δέρμα της, όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και το υπόλοιπο σώμα. Μία καλή ενυδάτωση πρωί και βράδυ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, ενώ must της καθημερινής σας περιποίησης πρέπει να είναι και ο καθαρισμός. Κατά τα άλλα κόψτε το κάπνισμα, τις λιπαρές τροφές, εντάξτε στο διαιτολόγιο σας φρούτα και ωμά λαχανικά και βάλτε στην καθημερινότητα σας την άσκηση.


toblogtonkirion.gr






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...