5 "εγκλήματα" μόδας προς αποφυγήν

Θέλεις να είσαι στη μόδα, θέλεις όλοι να σε θαυμάσουν, θέλεις να γίνεις fashion icon αλλά κάπου εκεί τα πράγματα μπερδεύονται και αντί γα αριστουργήματα, κάνεις εγκλήματα μόδας. Ποιά είναι τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείς να κάνεις στην προσπάθεια να είσαι μοδάτο κορίτσι;







Έγκλημα Νο1. Φουστίτσα με αθλητικά:
Μόλις απέδρασαν από ράντζο του Τέξας
Μόλις απέδρασαν από ράντζο του Τέξας
Όταν πήγαινες σχολείο μπορούσες να βάλεις το πανινάκι σου με την ασορτί φουστίτσα. Στη δεκαετία του 80 το στυλ φούστα εργασίας και λευκό αθλητικό φορέθηκε πολύ. Αν πάλι είσαι 5 ετών σαν τη Σούρι Κρουζ, μπορείς να δοκιμάσεις το καλό σου φόρεμα με τα αθλητικά παπούτσια σου από κάτω. Αν τώρα θέλεις σον και καλά να εμφανιστείς με βραδινό φόρεμα και αθλητικά, το έκανες το έγκλημα. Μια φορά το έκανε και η Κρίστεν Στιούαρτ και δεν το ξανάκανε. Πάντα με τακούνια τη βλέπουμε από τότε και ύστερα. Αν δεν μπορείς να βάλεις τακούνια, προτίμησε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες για να συνδυάσεις τη φουστίτσα σου. Αν ο καιρός είναι βροχερός, συνδύασε τη φούστα με ένα ζευγάρι γαλότσες.
Έγκλημα Νο2. Όσα μου λένε οι γλουτοί σου:
Στη δεκαετία του 1900 πρωτοεμφανίστηκαν οι αθλητικές φόρμες με γράμματα στην περιοχή του πισινούλη σου. Τα συνθήματα “Juicy, Pink, Go Hard” στην περιοχή των γλουτών σου, θα κάνουν τους γύρω να καρφώσουν τα μάτια τους εκεί, και όχι με θετική διάθεση.

Έγκλημα Νο3. Κάνε τα εσώρουχα, εξώρουχα:
Στην αρχή της δεκαετίας του 90, η Μαντόνα έκανε τα εσώρουχά της, πρώτης τάξεως μοδάτα κομμάτια. Σήμερα, με την ύπαρξη της Lady Gaga που ξεχνά να φορέσει παντελόνι και δείχνει με καμάρι το σουτιέν της, τα εσώρουχα βγήκαν στο προσκήνιο. Πες ναι στα σέξι εσώρουχα, που όμως θα διατηρήσουν το ρόλο που έχουν και τα οποία θα βλέπουν ολίγοι και εκλεκτοί.
Έγκλημα Νο4. Ζευγαράκι ντυμένο ασορτί, με ύφασμα τζιν από την κορυφή ως τα νύχια:
Αρχές του 2000 ήταν θυμάμαι, όταν η παιδούλα Μπρίντεϊ με το αγόρι της Τζάστιν εμφανίζονταν παντού ντυμένοι ασορτί. Τούτο έκαναν και οι εγχώριοι Σκορδαλιάγκα μέχρι που η Φαίη έμεινε έγκυος. Άφησε τον καλό σου να ντυθεί όπως θέλει και μην τον πιέζεις να γίνει Ροζαλίντος επειδή θες να παραστήσεις την Μπάρμπι. Το ίδιο ισχύει για το ασορτί τζιν ντύσιμο. Απόφυγε να φορέσεις το τζιν από πάνω μέχρι κάτω. Υπάρχουν κοπέλες που φορούν μέχρι και τζιν παπούτσια και τζιν αξεσουάρ. Μην το κάνεις γιατί το καπέλο θα σου λείπει για να στεφτείς καουμπόισα – γελαδάρισα της σεζόν.
Έγκλημα Νο5. Είσαι μεγάλη φίρμα:
Ο κίνδυνος να το παρακάνεις με τα logo επώνυμων φιρμών είναι μεγάλος και όσο πιο νέος είσαι, τόσο λιγότερο το συνειδητοποιείς στην προσπάθεια να δείξεις πως ανήκεις κάπου. Απόφυγε να φοράς πολλές επώνυμες φίρμες μαζί, φρόντισε η κάθε μια να ταιριάζει στη εμφάνισή σου (πρωινή, μεσημεριανή η βραδινή) και μην ξεχνάς πως η αξία σου δεν υπολογίζεται από το πόσες φίρμες θα βάλεις πάνω σου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...