Iδανικό βάρος - Πώς να το αποκτήσετε

Το ιδανικό βάρος είναι αυτό που μας επιτρέπει να έχουμε μια καλή υγεία και φυσικά μικρότερο σωματικό βάρος. Θα πρέπει δηλαδή να μπορεί να το αντέξει ο σκελετός σας και να έχει μια καλή λειτουργία.
Το ιδανικό βάρος, δεν θα πρέπει να είναι όπως αυτό των μοντέλων (λιποβαρή άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας), ή των αθλητών (είναι προσαρμοσμένο στο άθλημα τους ώστε να πετύχουν την ιδανική απόδοση σε σχέση με το σωματικό τους βάρος) και τέλος...
όπως αυτό των bodybuilder (συνήθως είναι πολύ αυξημένο λόγω της μυϊκής μάζας τους).

Τα σώματα πολλών ανθρώπων παρουσιάζουν κάποιες ομοιότητες αλλά και πολλές διαφορές μεταξύ τους, όπως το διαφορετικό σχήμα. Δηλαδή, κάποιοι είναι ψηλοί με βαρύ σκελετό και κάποιοι είναι κοντοί με ελαφρύ σκελετό. Συνήθως τα χαρακτηριστικά οφείλονται σε κληρονομικούς παράγοντες.

Ένας βασικός λόγος για να έχουμε το ιδανικό βάρος, είναι η διατροφή. Ξέρουμε όμως πολύ καλά ότι στη σημερινή κοινωνία τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα, λόγω των πολλών υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα να μην τρεφόμαστε σωστά.

Η υγιεινή διατροφή είναι πολύ σημαντική, γιατί βάζει σε μια καλή λειτουργία τον οργανισμό μας και τον θωρακίζει με πάρα πολλές βιταμίνες. Θα πρέπει σε γενικές γραμμές να καταναλώνετε περισσότερη ενέργεια από αυτήν που παίρνετε, που σημαίνει να παίρνετε λιγότερες θερμίδες και να κινείστε περισσότερο.

Υπάρχουν πολλών ειδών βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής που μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε το ιδανικό βάρος. Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε μια καινούργια αρχή, χάνοντας τα περιττά κιλά και έχοντας ένα καλύτερο σώμα που πάντα θέλατε, μπορείτε να ξεκινήσετε, δοκιμάζοντας ένα συμπλήρωμα διατροφής που έχει αποδείξει ότι βοηθά σε μεγάλο βαθμό για την απώλεια βάρους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...