Σμαράγδα Καρύδη: ''O γάμος μου φέρνει στεναχώρια!''

Μπορεί να είναι μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες ηθοποιούς, αλλά να παντρευτεί, ξεχάστε το! ''Ο γάμος μου φέρνει στεναχώρια. Μου προκαλεί μελαγχολία η εικόνα ενός γαμπρού και μιας νύφης που κοιτάζουν το φακό και φωτογραφίζονται'' εξηγεί η Σμαράγδα Καρύδη.


Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle η Σμαράγδα, που φέτος το καλοκαίρι θα υποδυθεί τη Δεισδαιμόνα στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη και του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, αποκαλύπτει ότι ούτε ο γάμος ούτε ένα παιδί είναι στα σχέδιά της. Μάλλον το μητρικό ένστικτο δεν της έχει καν χτυπήσει την πόρτα, αφού δηλώνει ότι ένα παιδί είναι ''ερώτηση που δεν την ενδιαφέρει''!

Επίσης δεν έχει καμία διάθεση να μιλήσει για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της. ''Αν μιλήσω για τη σχέση μου, αυτό δεν θα έχει τέλος. Μετά θα με ρωτάνε μόνο γι' αυτό: ''Μαγειρεύετε μαζί; Πώς περνάτε τα βράδια; Τι  σεντόνια βάζετε στο κρεβάτι;'' Έτσι χάνουν οι σχέσεις τη μαγεία τους.'' εξηγεί.

Τέλος χαρακτηρίζει τους ηθοποιούς (μαζί και την ίδια) ''ψωνάρες''... ''Και μόνο τ' ότι θεωρούμε τον εαυτό μας αξιοθέατο που αξίζει να πληρώσει ο άλλος για να μας δει, το επιβεβαιώνει.'' λέει χαρακτηριστικά.


http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...