Chain Bags

Mια δόση πολυτέλειας με έμπνευση από τα 70ς!
Ότι οι τσάντες μικραίνουν ανάλογα με το εισόδημά μας είναι γεγονός εδώ και δύο-τρεις σεζόν. Οι συγκεκριμένες, όμως, με την αλυσίδα δεν στερούνται πολυτέλειας, αλλά αντίθετα εκπροσωπούν άψογα το 70s glam που η μόδα επαναφέρει στο προσκήνιο και πάλι φέτος.




Ξεκινώντας από την αρχετυπική 2.55 του οίκου Chanel και την αξεπέραστη διαχρονικότητά της, κάθε διάσημος οίκος φαίνεται να θέλει να δημιουργήσει τη δική του εκδοχή. Σαν αποτέλεσμα, πέτρες, στολίδια, καπιτονέ δέρμα, ματλασέ δέρμα, γαζωμένο δέρμα, αγκράφες και κρίκοι δημιουργούν πραγματικά πρωτότυπες τσάντες με ιδιαίτερο και κομψό χαρακτήρα.
Stylista says: Οι τσάντες με τις αλυσίδες είναι νούμερο ένα επιλογή , αν μια γυναίκα στοχεύει σε μια αγορά-επένδυση. Μπορεί φέτος να αποτελούν τάση αλλά είναι σοφά φτιαγμένες ώστε να "κρατηθούν" πολύ καιρό ακόμα. Διάλεξε μια μεσαίου μεγέθους και σε μαύρο ή ουδέτερο τόνο (π.χ.γκρι) για να την χρησιμοποιήσεις σε πολλές περιστάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δώσε προσοχή στα μεταλλικά στοιχεία και το χρωματισμό τους γιατί είναι κάτι που θα σε δεσμεύσει στους συνδυασμούς. Δες, για παράδειγμα, τι κοσμήματα φοράς συχνότερα και προτίμησε το ίδιο χρώμα στην αλυσίδα της τσάντας σου.


http://www.myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...