Η ανακύκλωση είναι μισή... ομορφιά

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ. ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΝΟΥ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ SANOFLORE ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ GO GREEN


Go green είναι το σύνθημα της εκστρατείας που ανέλαβε η Sanoflore στο πλαίσο της προσπάθειας επιμόρφωσης των πολιτών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. Η γνωστή εταιρεία βιολογικών καλλυντικών, σε συνεργασία με επιλεγμένα φαρμακεία, μας δίνει πλέον τη δυνατότητα να ξεφορτωθούμε τις άδειες συσκευασίες και τα προϊόντα που δεν σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε σε ειδικούς κάδους ανακύκλωσης. Τα προϊόντα θα μεταφέρονται στη συνέχεια σε ειδικές αγκαταστάσεις στη Γερμανία για θερμοκαταστροφή με ανάκτηση ενέργειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος τρόπος καταστροφής είναι απόλυτα φιλικός προς το περιβάλλον και η ενέργεια που παράγεται επαρκεί για την θέρμαση μιας μικρής πόλης.
Tα φαρμακεία που συμμετέχουν στην ενέργεια αναγράφονται στην ιστοσελίδα της Sanoflore, http://www.sanoflore.net/gr και φέρουν την ειδική σήμανση Go Green.


http://www.gynaikamag.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...