Cama Sutra μέρος Β

Στήλη

Οι δύο σύντροφοι είναι όρθιοι, με τη γυναίκα να βρίσκεται μπροστά και με γυρισμένη την πλάτη στον άντρα. Τα χέρια και των δύο διασταυρώνονται μεταξύ τους ώστε να διατηρείται η ισορροπία.


Αυτός γέρνει προς τη γυναίκα και μπαίνει από πίσω της, καθώς αυτή βρίσκει την κατάλληλη θέση ανασηκώνοντας λίγο την πλάτη της. Η γυναίκα μπορεί επίσης να γείρει προς έναν τοίχο ή ένα τραπέζι για να επιτρέψει βαθύτερη και ευκολότερη εισχώρηση

Κερί

Η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα, έχοντας ένα μαξιλαράκι στο κεφάλι της και ένα μικρότερο στη λεκάνη της, η οποία βρίσκεται στην άκρη του κρεβατιού. Τραβιέται λίγο πίσω και ακουμπάει όσο μπορεί τα γόνατά της στο στήθος της, ώστε ο άντρας, ο οποίος γέρνει δίπλα της στο κρεβάτι, να μπορεί να μπει μέσα της. Τα χέρια του είναι ελεύθερα για να χτυπήσουν τα οπίσθια και το πίσω μέρος των μηρών της(μία ιδιαίτερα ερωτική ζώνη)

Ψίθυρος

Ο άντρας γλιστράει ανάμεσα στα πόδια της συντρόφου του, που ξαπλώνει σε πλάγια θέση με τα πόδια λυγισμένα και τους αστραγάλους σταυρωμένους, σφίγγοντας τον άντρα με τους μηρούς της. Καθώς αυτός σπρώχνει, η γυναίκα μπορεί να τον αγκαλιάσει από το λαιμό, να χαϊδέψει τους όρχεις του ή να γλείψει το αυτί του και να του πει τι θέλει στη συνέχεια.

Καλάθι

Ο άντρας κάθεται στο πάτωμα ή σε ένα σκληρό και στέρεο στρώμα, με το ένα πόδι τεντωμένο και το άλλο λυγισμένο στο γόνατο προκειμένου να κρατήσει την ισορροπία του. Η γυναίκα κάθεται πάνω του, καθώς αυτός στηρίζει τη λεκάνη της και τη σπρώχνει προς αυτόν προκειμένου η εισχώρηση να γίνει βαθύτερη. Η γυναίκα έχει τον έλεγχο και μπορεί να διαφοροποιεί τις κινήσεις της προκειμένου να επιτευχθεί μεγαλύτερη διέγερση. Ο άντρας έχει τη δυνατότητα να γλύψει και να φιλήσει τις ρώγες της γυναίκας.

Συνδετήρας

Ο άντρας πλαγιάζει ανάσκελα με τα πόδια τεντωμένα. Η σύντροφος του κάθεται πάνω του και γέρνει προς τα πίσω, στηριγμένη στα χέρια της, ώστε ο άντρας να μπορεί να παίξει με την κλειτορίδα της καθώς αυτή ελέγχει την κίνηση. Είναι μία απλή και εύκολη στάση, που προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση και στους δύο συντρόφους.

Ισπανική Ομελέτα

Ο άντρας κάθεται, με το βάρος του να βρίσκεται στο δεξί του χέρι και τα πόδια του τεντωμένα. Η γυναίκα κάθεται επάνω του, με την πλάτη γυρισμένη προς αυτόν και γέρνει μπροστά, στηριγμένη στα χέρια της. Καθώς αυτή ελέγχει τη κίνηση, τα χέρια του συντρόφου είναι ελεύθερα να παίξουν με τα οπίσθια και την κλειτορίδα της.

Η Πρόκληση της Χρονιάς

Έτοιμοι για την υπέρτατη πρόκληση; Απαιτείται μία γερή καρέκλα, αρκετή ευλυγισία και αρκετή δύναμη. Η γυναίκα ανεβαίνει στην καρέκλα και καμπουριάζει το σώμα της, με τα πόδια στην καρέκλα και τους αγκώνες της στα γόνατα της. Ο άντρας μπαίνει από πίσω και κουνάει το σώμα του ανάλογα. Οπωσδήποτε, πρέπει να κρατάει σφιχτά και γερά τη μέση της γυναίκας προκειμένου να διατηρήσει την ισορροπία της.

Πιάσιμο

Το ζευγάρι γονατίζει, ώστε να βλέπει ο ένας τον άλλον. Ο άντρας βάζει τους μηρούς του ανάμεσα στα πόδια της γυναίκας και μπαίνει μέσα της. Και οι δύο θα πρέπει να διατηρούν καλή ισορροπία.

Αράχνη

Ο άντρας κάθεται με τα πόδια ελαφρά λυγισμένα μπροστά του και τα χέρια του πίσω να στηρίζουν το βάρος. Η γυναίκα κάθεται πάνω του και κινεί τη λεκάνη της, βάζοντας το βάρος του σώματός της στα χέρια και τα πόδια της ώστε να επιτύχει και για τους δύο την μέγιστη δυνατή διέγερση.

Ολική επιβίβαση

Η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα, πάνω σε ένα μαξιλάρι στο πάτωμα ή σε ένα σκληρό στρώμα, με τα γόνατά της λυγισμένα. Ο άντρας γλιστράει ανάμεσα στους μηρούς της και μπαίνει μέσα της, σπρώχνοντας τη λεκάνη της προς το μέρος του. Καθώς κινείται, ο άντρας μπορεί να γείρει μπροστά και να γλύψει την κοιλιά της. Η γυναίκα μπορεί απλά να χαλαρώσει και να το απολαύσει.

Σφίγγα

Η γυναίκα ξαπλώνει στην κοιλιά της, με το βάρος της να βρίσκεται στα χέρια της και το ένα πόδι λυγισμένο στο πλάι. Ο σύντροφος της βρίσκεται από πάνω της και μπαίνει μέσα της από πίσω, βάζοντας όλο το βάρος του στα χέρια του. Η πίεση από το κορμί του στη λεκάνη της προκαλεί έντονο αίσθημα ευχαρίστησης για τη γυναίκα και ο ρυθμός των κινήσεων του μπορεί να απογειώσει την κατάσταση.

Χειράμαξα

Η γυναίκα βάζει όλο το βάρος της στα χέρια της και το ένα πόδι της και ο άντρας γονατίζει πίσω της. Κρατώντας τα οπίσθια και το ένα πόδι της, ο άντρας μπαίνει μέσα της. Είναι μία αρκετά δύσκολη στάση για τη γυναίκα και δεν ενδείκνυται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υπερατλαντικό

Ο άντρας κάθεται με το βάρος να βρίσκεται στα χέρια του και τα πόδια του τεντωμένα. Η γυναίκα γέρνει προς τα πίσω, χαλαρώνοντας σε μαξιλάρια, και με τα πόδια της να βρίσκονται στους ώμους του άντρα, ελέγχοντας τις κινήσεις της με τους γοφούς της. Η εισχώρηση είναι πολύ βαθιά, προκαλώντας έντονη ευχαρίστηση και για τους δύο.

Καταρράκτες

Ο άντρας είναι καθισμένος σε μία καρέκλα ή ένα σκαμνάκι και η γυναίκα επάνω του. Η γυναίκα γέρνει το σώμα της προς τα πίσω πλησιάζοντας προς το πάτωμα(καλό είναι να υπάρχουν τα ανάλογα μαξιλάρια στο πάτωμα για να ακουμπάει το κεφάλι). Καθώς ο άντρας κινείται μπορεί να χαϊδεύει το στήθος της γυναίκας. Αν και απαιτείται αρκετή ευλυγισία, η προσπάθεια αξίζει.

Hotdog

Ο άντρας ξαπλώνει ανάσκελα, με τη σύντροφο του να βρίσκεται επάνω του, με την πλάτη της γυρισμένη προς αυτόν και τους αγκώνες της να την στηρίζουν. Τα γόνατα της είναι λυγισμένα και τα πόδια της ακουμπούν στα γόνατα του άντρα, ώστε να του επιτρέψει να μπει μέσα και να ελέγξει την κίνηση με τα χέρια του στα οπίσθια της. Η γυναίκα κουνάει τη λεκάνη της προς αυτόν και κινείται ανάλογα ώστε να επιτευχθεί μεγαλύτερη εισχώρηση. Μία πολύ καλή εναλλακτική στάση, η οποία μπορεί να γίνεται μεταξύ υπολοίπων.

Λωτός

Ο άντρας κάθεται με σταυρωμένα τα πόδια και η σύντροφος του επάνω του, με τα πόδια της τυλιγμένα γύρω από τη μέση του. Αυτός την βοηθάει να κουνήσει την λεκάνη της με τα χέρια του, ενώ παράλληλα μπορεί να γλύφει το στήθος της με το στόμα του και να τη χτυπάει στα οπίσθια.

Καβάλα

Ο άντρας ξαπλώνει ανάσκελα και τη γυναίκα να γονατίζει επάνω του, έχοντας γυρισμένη την πλάτη σε αυτόν. Τα χέρια και τον δύο είναι ελεύθερα για κάθε είδους παιχνίδι, ενώ η γυναίκα μπορεί άνετα να παίξει με την κλειτορίδα της και τους όρχεις του συντρόφου της.

Δελφίνι

Η γυναίκα ξαπλώνει, έχοντας το κεφάλι της στηριγμένο σε ένα μαξιλάρι. Ανασηκώνει τους γλουτούς της και μεταθέτει το βάρος της στους ώμους και το λαιμό της. Ο άντρας γονατίζει μπροστά της και μπαίνει μέσα της, κρατώντας τη λεκάνη της με τα χέρια του. Και οι δύο μπορούν να διεγερθούν άμεσα με αυτή τη στάση, αλλά δεν πρέπει να γίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της πίεσης που δημιουργείται στο λαιμό της γυναίκας. Για να γίνει πιο εύκολη η στάση, ο άντρας μπορεί να στηριχθεί στις γάμπες του και να φέρει τον κόλπο της γυναίκας προς το μέρος του, καθώς παίζει με την κλειτορίδα της.

Δεξιά γωνία

Η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα, με τα οπίσθια της στην άκρη του κρεβατιού. Ο άντρας γονατίζει ελαφρά, στηριγμένος σε μαξιλαράκια που βρίσκονται στην άκρη του κρεβατιού, και μπαίνει μέσα της, χαϊδεύοντας το στήθος και την κλειτορίδα της. Αυτή η στάση λειτουργεί καλά και χωρίς κίνηση αν η γυναίκα τυλίξει τα πόδια της στη λεκάνη του άντρα και αυτός σπρώχνει προς το μέρος της. Η πίεση αυξάνεται και ανάλογα η ευχαρίστηση. Μία στάση ιδιαίτερα διεγερτική καθώς ο άντρας αισθάνεται το βάθος της γυναίκας και αυτή κάθε κίνηση του μορίου του άντρα.

Εκδρομή

Ο άντρας κάθεται σε μία καρέκλα, με την γυναίκα να κάθεται πάνω στο γόνατο του. Καθώς κουνάει τον κόλπο της, ο άντρας μπορεί να δαγκώνει και να γλύφει τις ρώγες της και να μετακινεί με τα χέρια του τη λεκάνη της. Πρόκειται για μία αυθεντικά ερωτική στάση.

Σκοινί

Το ζευγάρι ξαπλώνει πλάγια. Η γυναίκα είναι μπροστά και με την πλάτη γυρισμένη προς τον άντρα, και τυλίγει τα πόδια της στα δικά του, ώστε αυτός να μπει πιο εύκολα. Κατά τη διάρκεια του sex, τα χέρια του άντρα είναι ελεύθερα να χαϊδέψουν το στήθος και την κλειτορίδα της γυναίκας, καθώς ο ίδιος έχει τον έλεγχο της κατάστασης. Μία εύκολη και κλασσική στάση, που προσφέρει και στους δύο συντρόφους ανάλογη ευχαρίστηση.

Αστέρι

Η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα, με το ένα πόδι τεντωμένο και το άλλο λυγισμένο στο γόνατο. Ο άντρας μπαίνει μέσα της, βάζοντας το ένα πόδι του κάτω από το λυγισμένο πόδι της και τραβώντας τους γλουτούς της προς το μέρος του. Μία εύκολη στάση που αφήνει ελεύθερα τα χέρια της γυναίκας για περιπλανήσεις...

Ινδιάνικη άμαξα

Η γυναίκα ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι, βάζει το βάρος στα χέρια της και τα τεντώνει. Ο άντρας όρθιος στο πάτωμα, λυγίζει ελαφρά τα πόδια του, στηρίζοντας τα στην άκρη του κρεβατιού, κρατώντας τη λεκάνη της γυναίκας, καθώς αυτή στηρίζει τα πόδια της κάτω από τα χέρια του για μεγαλύτερη ισορροπία. Απαιτείται πολύ δύναμη και ευλυγισία, και μπορεί να μην κρατήσει περισσότερο από λίγα λεπτά. Ωστόσο, αξίζει!




http://queen.ucoz.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...