Το αλατοπίπερο της σεξουαλικής ζωής

Υπάρχουν αρκετές φορές στη ζωή ενός ζευγαριού που η διάθεση στο κρεβάτι δεν είναι ιδιαίτερα… καυτή. Μην αφήνεστε στην αδιαφορία και την κούραση. Αν θέλετε να έχετε πάντα μια υγιή σεξουαλική ζωή με τον άντρα της ζωής σας, φροντίστε να την ανανεώνετε συχνά. 

       1. Κάντε πράγματα μαζί: γραφτείτε σε μαθήματα τέννις ή μαθήματα μαγειρικής μαζί. Η ντοπαμίνη, που είναι υπεύθυνη για την καλή μας διάθεση, εκκρίνεται σε αφθονία όταν είμαστε ερωτευμένοι. Το μυστικό είναι, λοιπόν, να ξεγελάσετε τον εγκέφαλό σας ώστε η ντοπαμίνη να διεγερθεί και πάλι. Το να κανονίζετε μία – δύο φορές τον μήνα ένα τρυφερό ραντεβού μόνο για τους δυο σας πραγματικά θα αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο.

       2. Μη περιμένετε την κατάλληλη στιγμή: ζούμε με τέτοιους ξέφρενους ρυθμούς που το να περιμένουμε να είμαστε καθημερινα σε sex mood είναι σχεδόν παράλογο. Από την άλλη, βέβαια, αν το αφήσουμε στην τύχη του, η κούραση, το άγχος και η κάκη διάθεση, θα μας πάρουν από κάτω. Οπότε, μη το φιλοσοφείτε και πολύ. Απλά κάντε σεξ, όπως σας έρθει και όταν σας έρθει. Ο σύντροφός σας θα παρασυρθεί σίγουρα από την καλή σας διάθεση.

       3. Το αλατοπίπερο: μη φοβάστε να μιλήσετε με τον σύντροφο/ σύζυγό σας τι σας αρέσει και τι όχι στο σεξ. Μοιραστείτε φαντασιώσεις και ανάγκες και θα εκπλαγείτε όταν θα διαπιστωσετε πόσο παρόμοια πράγματα σκεφτόσασταν. Οπου υπάρχει πραγματική αγάπη, όλα μπορούν να διορθωθούν ή και να γίνουν ακόμη καλύτερα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...