Οι τάσεις της μόδας από φετινό Φεστιβάλ Καννών

Το 64ο Φεστιβάλ Καννών ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες αλλά οι τάσεις της μόδας που μας άφησαν οι αγαπημένες μας διάσημες, θα μας ακολουθήσουν όλο το καλοκαιράκι. Κι επειδή τα κοσμικά events (βλέπε γάμοι και βαπτίσεις) δεν θα λείψουν από το πρόγραμμα σου, πάρε ιδέες για να λάμψεις κι εσύ στο δικό σου κόκκινο χαλί!




Χρυσό κι ασήμι κι όποιος αντέξει!
Χρυσό κι ασήμι κι όποιος αντέξει!
Το μπλε το ναυτικό: η μακριά μπλε τουαλέτα της Ούμα Θέρμαν, δημιουργία του Οίκου Αrmani Prive, κέρδισε τις εντυπώσεις. Στα μπλε ντύθηκε και η Καρολίνα Κούρκοβα σε μια δημιουργία και πάλι από τον Armani Privè της σεζόν, φθινόπωρο 2009.
Εσύ, μην διστάσεις να επιλέξεις μια μπλε τουαλέτα σε γοργονέ τελείωμα, την οποία θα συνδιάσεις άψογα με μαύρο τσαντάκι και μαύρα πέδιλα (για πιο καλοκαιρινό λουκ, προτίμησε ασημένια ή χρυσά αξεσουάρ). Μην ανησυχείς γιατί ο μύθος πως το μαύρο με το μπλε δεν ταιριάζει έχει καταρριφθεί προ πολλού. Προτίμησε το βαθύ μπλε και απόφυγε το τιρκουάζ.
Μεγάλα κοψίματα και αποκαλυπτικές διαφάνειες: στην τελετή έναρξης των Καννών, τα βλέμματα όλων συγκέντρωσε η Ρέιτσελ Μακ Άνταμς και όχι άδικα. Η αποκαλυπτική κόκκινη τουαλέτα της από τον Οίκο Marchesa είχε πολλές διαφάνειες και έντονα κοψίματα.
Οι διαφάνειες από δαντέλα ή τούλι αποτελούν καυτή τάση κι εσύ μπορείς να προτιμήσεις ένα φόρεμα με διαφάνεια στο ντεκολτέ και όχι κατά μήκος όλου του φορέματος όπως η Ρέιτσελ!
Το απόλυτο λευκό: καλοκαίρι δίχως λευκές εμφανίσεις δεν εννοείται και οι σταρ το ξέρουν πολύ καλά. Η θάλασσα των Καννών, άνοιξε τη διάθεση των επώνυμων κυριών όπως η Ούμα Θέρμαν που τίμησε το λευκό με τουαλέτα Dolce & Gabbana την οποία συνδύασε με ασημένιες γόβες Jimmy Choo.
Προτίμησε ένα αέρινο λευκό φόρεμα που δεν θα διαγράφει και την πιο μικρή σου ατέλεια, ενώ πάντα επίκαιρο είναι και το λευκό παντελόνι.
Το πάντα επίκαιρο στράπλες: μεγάλος αριθμός διάσημων σταρ έκαναν στράπλες εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Μάξι στράπλες τουαλέτες όπως αυτή της Κίρστεν Ντανστ ή η ασημένια κεντημένη με κρύσταλλα τουαλέτα της Σάλμα Χάγιεκ από τον Οίκο Gucci Première. Το ίδιο στιλάτο ήταν και το στράπλες χρυσό μπούστο της Ρέιτσελ Μακ Άνταμς το οποίο ήταν κεντημένο με κρύσταλλα και συνδύασε με ψιλόμεση παντελόνα!
Αν θέλεις ένα πιο κάζουαλ λουκ επένδυσε μερικά ευρώ σε ένα ωραίο στράπλες μπούστο ενώ για πιο επίσημες εμφανίσεις μπορείς να ενδώσεις σε στράπλες φορέματα (είτε μάξι, είτε μίνι).
Ο ένας ώμος: η αρχή έγινε στα Όσκαρ και οι Κάννες απλά επιβεβαίωσαν πως ο ένας ώμος στα φορέματα και τις μπλούζες κυριαρχεί.
Στην αγορά θα βρεις πολλές δημιουργίες με έναν ώμο στο χρώμα που επιθυμείς. Κάνε και λίγες ασκησούλες για τα μπρατσάκια για να δείχνεις ακόμα πιο σέξι. Πιάσε ψηλά τα μαλλιά σου ή σε κοτσίδα για να φανεί ακόμα περισσότερο η έξωμη επιλογή σου.

Χρυσάφια και ασήμια: όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, η ηλιοτσουρουφλισμένη επιδερμίδα σου απαιτεί να φορέσεις κάτι χρυσό κάτι ασημί, κάτι στραφταλίζον. Αν είσαι πιο low profile, προτίμησε χρυσά πέδιλα ή αξεσουάρ με κρύσταλλα. Για μια πιο glam εμφάνιση, δοκίμασε ένα μπούστο ή κορμάκι στο ίδιο ύφος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...