Όλες το προτιμούν λευκό

Είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού, δροσερό και στιλάτο! Συνώνυμο της κομψότητας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Είναι ευκολοφόρετο και η πλέον κατάλληλη στιλιστική "πανοπλία" για τις μέρες που θέλεις να ανεβάσεις τη διάθεσή σου! 






Οι celebrities είναι σαφείς... Το προτιμούν!  





Το oversized μίντι φόρεμα ανήκει στα must του καλοκαιριού! Μπορείς να το φορέσεις από το πρώι μέχρι το βράδυ με το ανάλογο styling! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα που θα αναδείξουν τη γραμμή του! Η Gwyneth Paltrow συνδυάζει το Stella McCartney με Casadei ψηλοτάκουνα, ενώ η Eva Longoria προσθέτει χρώμα φορώντας το Cushnie et Ochs φόρεμά της με ροζ ψηλοτάκουνα Brian Atwood.  Η Julliane Moore τέλος συνδυάζει το The Row φόρεμα της με μαύρα leggings και μαύρα αξεσουάρ.





Η Beyonce προσθέτει extra glam στο φόρεμά της προσθέτοντας στο look εντυπωσιακά κοσμήματα! Η Σίσσυ Φειδά χρησιμοποιεί το λευκό για να πετύχει το απόλυτο grecian look ενώ η Rihanna φοράει ένα κλασικό κομμάτι Herve Leger με τις αγαπημένες της Christian Louboutin γόβες. 





Η λευκή δαντέλα ανήκει φυσικά στα hit της σεζόν! Τόσο η Blake Lively όσο και η Uma Thurman τιμούν τη συλλογή των Dolce & Gabbana. Η Jessica Alba τέλος επιλέγει τα διαχρονικά κρόσσια σε ένα μίνι λευκό φόρεμα συνδυασμένο με χρυσά ψηλοτάκουνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...