Cama Sutra Μέρος Α

Καβάλα στη γέφυρα

Κατάλληλο μόνο αν ο άντρας έχει αρκετή δύναμη και ευλυγισία και φυσικά δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα στην πλάτη.. Ο άντρας πλαγιάζει στο πάτωμα και μετά σπρώχνει προς τα επάνω(γέφυρα), καθώς η γυναίκα τον βοηθάει να ελέγχει τις κινήσεις.


Η γυναίκα προσπαθεί να απομακρύνει το βάρος της από το σώμα του συντρόφου της και να το μεταφέρει στα πόδια της. Οι περιστροφικές κινήσεις είναι προτιμότερες από το πάνω-κάτω. Αν μάλιστα η γυναίκα έχει μακριά πόδια τότε μπορεί να σηκώσει το μεγαλύτερο μέρος του βάρους της. Να γίνεται με πολύ προσοχή! Η στάση είναι κατάλληλη αν θέλετε να φθάσετε σε ακραίες καταστάσεις.

Σκανδιναβικό

Η γυναίκα λυγίζει τα πόδια της καθώς κάθεται επάνω στον σύντροφο της, με την πλάτη γυρισμένη σε αυτόν. Αυτός κρατάει τη πλάτη της και τα οπίσθια της και σπρώχνει, καθώς εκείνη γλιστράει με κατακόρυφες κινήσεις επάνω του. Τα χέρια της γυναίκας είναι ελεύθερα να παίξουν με τους όρχεις του συντρόφου, ενώ εκείνος βρίσκεται στην κατάλληλη θέση για να εισχωρήσει σε μεγάλο βάθος.


Ψαλίδια

Ο άντρας στηρίζει τα πόδια του στην άκρη του κρεβατιού, μπροστά από τη σύντροφό του, που πλαγιάζει ανάσκελα. Αυτός κρατάει τα πόδια της ανοικτά από τους αστράγαλους και μπαίνει μέσα της, από την ημικαθιστή θέση στην οποία βρίσκεται. Μπορεί να γίνει πιο βολικό με ένα μαξιλαράκι στα οπίσθια της γυναίκας.

Ο επισκέπτης

Μία στάση για κάθε περίσταση, ακόμα και για απρόοπτο sex. Καθώς και οι δύο είναι αγκαλιασμένοι, ο άνδρας τρίβει το μόριο του στο αιδοίο της γυναίκας και έπειτα μπαίνει μέσα της. Η στάση γίνεται ευκολότερη αν η γυναίκα φοράει τακούνια, ή είναι ψηλότερη από τον άντρα. Αν όχι, ένα τραπεζάκι ή ένα στέρεο αντικείμενο στο κατάλληλο ύψος κάνουν.

Βαρετό απόγευμα

Μία πολύ ξεκούραστη στάση, για το τέλος ενός εξαντλητικού sex. Η επαφή των σωμάτων και των γεννητικών περιοχών προσφέρει ένα αίσθημα οικειότητας και ζεστασιάς. Απλά πλάγιασε πίσω και απόλαυσε μέχρι να νιώσεις περισσότερη ενέργεια.

Πάμε σπίτι

Αυτή η στάση μπορεί να γίνει πιο άνετη αν τοποθετηθεί ένα μαξιλάρι στα οπίσθια της γυναίκας, ώστε να σηκωθούν οι γοφοί της ψηλά. Άσε το σύντροφο σου να κάνει όλο το παιχνίδι. Συνίσταται στις γυναίκες που αισθάνονται ένα "βάρος" μετά το δείπνο.

Τσουλήθρα

Η γυναίκα πλαγιάζει επάνω στον άντρα, καθώς ανοίγει τα πόδια της για να επιτρέψει την εισχώρηση. Όταν ο άντρας βρίσκεται μέσα της, εκείνη κλείνει τα πόδια της σφιχτά και γλιστράει το σώμα της πάνω και κάτω, κόντρα στο σώμα του συντρόφου της. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα διεγερτική για τις γυναίκες στάση και συνίσταται σε όσες αρέσει να είναι από πάνω.

Το μήλο του Νεύτωνα

Ο άντρας σηκώνεται, αφήνοντας τη σύντροφο του να τυλίξει τα πόδια της γύρω από της μέση του. Για περισσότερη στήριξη και εισχώρηση σε μεγάλο βάθος, αυτή μπορεί να στηρίζεται ελαφρώς σε έναν τοίχο. Είναι μία βολική στάση, για κάθε περίσταση, και κάθε στιγμή.. Το μόνο που χαλάει τη συνταγή είναι ότι ο άντρας πρέπει να είναι αρκετά δυνατός(για να μην έχουμε κατάγματα..)

Κουτσό

Ο άντρας γονατίζει και μπαίνει μέσα στη σύντροφό του, που πλαγιάζει ανάσκελα με τα πόδια να λυγίζουν στο στήθος του άντρα. Αυτός ελέγχει την κίνηση, καθώς η γυναίκα έχει ελεύθερα τα χέρια για να χαϊδεύει τον άντρα. Η εισχώρηση είναι πολύ βαθιά.


Στυλ Anjou

Το ζευγάρι ξαπλώνει σε πλάγια θέση και ο άντρας μπαίνει στη γυναίκα από πίσω, σπρώχνοντας τα οπίσθια της στο μέρος του. Τα χέρια του θα πρέπει να είναι ελεύθερα να χαϊδέψουν το στήθος της και αν μάλιστα γυρίσει ελαφρά η γυναίκα προς το μέρος του, μπορεί να γλύψει ή να φιλήσει τις ρώγες της. Ιδανική στάση για τις γυναίκες στους 5 πρώτους μήνες της κύησης.

Κουβάρι

Η γυναίκα καμπουριάζει, καθώς ο άντρας σε ημικαθιστή θέση μπαίνει από πίσω της. Αυτή ελέγχει την κίνηση βάζοντας δύναμη στις φτέρνες της, ενώ ο άντρας γλύφει την πλάτη της και παίζει με το στήθος της. Η στάση απαιτεί μεγάλη ευλυγισία από το ζευγάρι, αλλά επικεντρώνεται σε σημεία του σώματος που συχνά παραμελούνται.

Αναλαμπή

Η γυναίκα πλαγιάζει ανάσκελα, με τα πόδια ανοικτά και τα γόνατα λυγισμένα. Ο άντρας γλιστράει ανάμεσα στα πόδια της, και σηκώνει ελαφρά τους γοφούς της για ευκολότερη εισχώρηση. Αυτός μπορεί εύκολα να γλύψει ή να φιλήσει την περιοχή της κοιλιάς της γυναίκας. Ιδανική στάση για τις γυναίκες που θέλουν απλά να ξαπλώσουν και να απολαύσουν!

Ο Νορβηγικός Σταυρός

Η γυναίκα πλαγιάζει ανάσκελα, με το ένα πόδι λυγισμένο στο γόνατο. Ο άντρας κάθεται στο τεντωμένο πόδι της, με το ένα πόδι κάτω και ελάχιστα μέσα στα οπίσθιά της. Η γυναίκα απολαμβάνει ιδιαίτερα αυτήν την στάση, όταν αυτή χαϊδεύει το σώμα του άντρα καθώς αυτός σπρώχνει.

Μη φεύγεις

Ο άντρας ξαπλώνει σε πλάγια θέση και η γυναίκα πλαγιάζει στην αντίθετη πλευρά, με τα πόδια τυλιγμένα στο σώμα του άντρα και τις φτέρνες της να ακουμπάνε στην πλάτη του άντρα. Καθώς αυτός ελέγχει τις κινήσεις, αυτή μπορεί να τρίβει το στήθος της στα πόδια του. Ο άντρας θα βρει την πιο διεγερτική στάση και μπορεί να χαϊδέψει τα οπίσθια της γυναίκας με τα δάχτυλα του.

Προς ολοταχώς

Η γυναίκα πλαγιάzει ανάσκελα με τα γόνατα να αγγίζουν το στήθος της. Ο άντρας γονατίζει δίπλα της και μπαίνει μέσα της, στηριγμένος με το ένα χέρι στο πόδι της και με το άλλο χέρι στην πλάτη της. Αυτός ελέγχει την κίνηση, καθώς τα χέρια της γυναίκας είναι ελεύθερα να χαϊδέψουν τους όρχεις του. Η βαθιά εισχώρηση καθιστά τη στάση κατάλληλη για σύλληψη.

Παλιές συνήθειες

Η γυναίκα πλαγιάζει ανάσκελα με τα πόδια της ανοικτά καθώς ο σύντροφος της πλαγιάζει επάνω της και μπαίνει μέσα της. Τα χέρια και των δύο είναι ελεύθερα να χαϊδέψουν τον άλλο, ενώ η γυναίκα μπορεί πολύ άνετα να χαϊδεύει την πλάτη και τα οπίσθια του άντρα. Μία πολύ συνηθισμένη και εύκολη στάση για τρυφερό έρωτα.

Αλέτρι

Η γυναίκα ξαπλώνει μπρούμυτα και μεταθέτει το βάρος στα χέρια της, στην άκρη του κρεβατιού. Ο άντρας σηκώνει τα πόδια της και μπαίνει από πίσω της, ελέγχοντας τις κινήσεις καθώς αυτή παραμένει ακίνητη. Αν ο άντρας είναι ψηλός, ίσως χρειαστούν ορισμένα μαξιλαράκια για περισσότερη υποστήριξη...

Καρεκλάτο

Ο άντρας κάθεται σε μία καρέκλα και η γυναίκα επάνω στο μόριο του, με την πλάτη γυρισμένη σε αυτόν. Αυτή χρησιμοποιεί τη δύναμή της στα πόδια της για να ελέγχει την κίνηση, καθώς αυτός παίζει με την κλειτορίδα της και χαϊδεύει το στήθος της. Αυτή μπορεί να χρειαστεί να λυγίσει ελαφρά προς τα εμπρός και ευκολότερη εισχώρηση...

Ο κτύπος

Η γυναίκα πλαγιάζει σε μαξιλαράκια που έχουν τοποθετηθεί επάνω στους γοφούς της, ώστε να είναι βαθύτερη η εισχώρηση στον κόλπο, με τα πόδια της ανοικτά. Ο άντρας πλαγιάζει επάνω της και μπαίνει μέσα της, βάζοντας όλο το βάρος στα χέρια του και ελέγχοντας τις κινήσεις του. Πρόκειται για μία διεγερτική και ταυτόχρονα χαλαρωτική στάση, που επιτρέπει στο ζευγάρι να χαϊδεύει ο ένας τον άλλον. Οι κινήσεις της γυναίκας είναι περιορισμένες, αλλά τα χέρια της είναι ελεύθερα να εξερευνήσουν το σώμα του άντρα.

Ανεμιστήρας

Η γυναίκα βρίσκεται σε ημικαθιστή θέση, με την πλάτη της γυρισμένη στον άντρα της, τα γόνατα της ελαφρά λυγισμένα να στηρίζονται στο μπροστά μέρος μίας καρέκλας και τα χέρια της σταυρωμένα στην πλάτη της καρέκλας για να στηρίζεται. Ο άντρας μπαίνει από πίσω της και ελέγχει την κίνηση, ενώ μπορεί να διεγείρει την κλειτορίδα της και να παίξει με το στήθος της. Η εισχώρηση είναι πολύ βαθιά και η διέγερση εντυπωσιακή.

Σαλιγκάρι

Η γυναίκα πλαγιάζει ανάσκελα, σπρώχνει τα πόδια της προς το στήθος της και ακουμπάει τις φτέρνες της στους ώμους του συντρόφου της, που γέρνει επάνω της και μπαίνει μέσα της. Ο άντρας βάζει το βάρος και στα δύο χέρια του. Λόγω του ότι πρόκειται για ιδιαίτερα βαθιά εισχώρηση θα πρέπει ήδη ο κόλπος να έχει υγρανθεί αρκετά, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοσδήποτε πόνος για την γυναίκα. Η στάση είναι ιδιαίτερα διεγερτική, ιδιαίτερα όταν ο άντρας εκσπερματώνει.

Τεμπελοκόριτσο

Ο άντρας γονατίζει και γέρνει προς τα πίσω, βάζοντας όλο το βάρος στα χέρια του που βρίσκονται πίσω του. Η σύντροφος του ξαπλώνει ανάσκελα και το κεφάλι της ακουμπάει σε ένα μαξιλαράκι. Η γυναίκα λυγίζει τα πόδια της στις δύο πλευρές των γλουτών του και σπρώχνει προς το μέρος του ώστε αυτός να μπει μέσα της και να του επιτραπεί μεγαλύτερη εισχώρηση. Επίσης, η γυναίκα μπορεί να παίξει με το στήθος και την κλειτορίδα της. Η στάση αυτή επιτρέπει στον άντρα να ελέγχει τις κινήσεις και παράλληλα να βλέπει τις αντιδράσεις της γυναίκας, η οποία απολαμβάνει...

Βάτραχος

Ο άντρας κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, με τα πόδια του στο πάτωμα και την πλάτη του ίσια. Η γυναίκα κάθεται πάνω του, με την πλάτη γυρισμένη σε αυτόν, τα γόνατα λυγισμένα και τα πόδια της να ακουμπάνε στο κρεβάτι, ανάμεσα στα πόδια του άντρα. Η γυναίκα σπρώχνει με τα χέρια της και χρησιμοποιεί τους γοφούς της για να προκαλέσει κατακόρυφη κίνηση. Ο άντρας μπορεί να βοηθήσει στηρίζοντας τους γλουτούς της, ή χαϊδεύοντας το στήθος και την κλειτορίδα της. Η εισχώρηση είναι ιδιαίτερα βαθιά.

Κρεμαστάρι

Η γυναίκα πλαγιάζει ανάσκελα και ακουμπάει το ένα πόδι της στον ώμο του συντρόφου, ο οποίος γέρνει προς το μέρος της με λυγισμένα τα γόνατα. Ο άντρας μπαίνει μέσα της, με το ένα χέρι στον αστράγαλο της γυναίκας που ακουμπάει στον ώμο του και το άλλο στο γόνατο του άλλου ποδιού της. Αυτή έχει ελεύθερα τα χέρια της για να παίξει με την κλειτορίδα της ή το στήθος της. Μπορεί να εναλλάσσει τη θέση των ποδιών της κατά τη διάρκεια του sex.

Ακροβατικό

Ο άντρας πλαγιάζει ανάσκελα, με τα γόνατα λυγισμένα, καθώς η σύντροφος του κάθεται ανάμεσα στα πόδια του, με την πλάτη γυρισμένη προς αυτόν. Αυτός την κρατάει από τη μέση ώστε να τη βοηθήσει να διατηρήσει την ισορροπία της. Καθώς ο άντρας παίρνει τον έλεγχο, οι γυναίκα έχει ελεύθερα τα χέρια της για να χαϊδέψει τους όρχεις του.

Από πίσω

Ο άντρας είναι όρθιος, με την πλάτη του να στηρίζεται σε τοίχο, και μπαίνει στην σύντροφο του, τραβώντας τους γλουτούς της γυναίκας προς εκείνον. Καθώς ο άντρας έχει τον έλεγχο, η γυναίκα μπορεί να ακουμπήσει τα χέρια της στα γόνατα της για περισσότερη σταθερότητα.

Πλοίο στη θάλασσα

Ο άντρας ξαπλώνει ανάσκελα και η σύντροφος του κάθεται επάνω του, με τα πόδια της στο πάτωμα και σε πλάγια θέση. Η γυναίκα κάνει κατακόρυφες κινήσεις, βάζοντας δύναμη στις γάμπες της και έχει τα χέρια της ελεύθερα για να χαϊδέψει τους όρχεις του συντρόφου της. Η εισχώρηση σε αυτήν τη στάση είναι ιδιαίτερα βαθιά.

Πικ νικ

Ο άντρας κάθεται στη μία πλευρά, με το βάρος του στο ένα χέρι ακουμπισμένο πίσω του και τα γόνατα λυγισμένα. Η γυναίκα κάθεται πάνω του, με την πλάτη της γυρισμένη προς αυτόν και γέρνει μπροστά, στηριγμένη στα χέρια της, ενώ ταυτόχρονα τρίβεται στο σώμα του άντρα. Ο άντρας μπορεί με το άλλο χέρι του να χαϊδεύει το στήθος, τα οπίσθια και την κλειτορίδα της γυναίκας. Η στάση προτείνεται για πιο σκληρές επιφάνειες από το κρεβάτι, (διότι το στρώμα είναι μαλακό), όπως είναι το πάτωμα.

Ο τεμπέλης

Ο άντρας πλαγιάζει ανάσκελα με τα γόνατα να βρίσκονται στην άκρη του κρεβατιού και τα πόδια του να ακουμπάνε στο πάτωμα. Η γυναίκα κάθεται πάνω του, με την πλάτη γυρισμένη στον άντρα, ελέγχοντας την κίνηση με τα πόδια της ανοικτά ώστε να μπορεί να παίζει με τους όρχεις του και την κλειτορίδα της. Για περισσότερη ευχαρίστηση, μπορεί η γυναίκα να βάλει τη δύναμη στα πόδια της, ώστε να μπορεί να κινείται εύκολα. Από αυτήν την στάση, ο άντρας μπορεί να έχει πολύ καλή θέα όλης της δράσης και μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χέρια του για να χαϊδέψει την πλάτη και τα οπίσθια της γυναίκας.

Σκυλί

Η γυναίκα κάθεται στα τέσσερα, βάζοντας όλο το βάρος στα χέρια της. Ο άντρας γέρνει από πίσω της, και μπαίνει μέσα της, ελέγχοντας την κίνηση με τους γοφούς του. Η κλασσική αυτή στάση προσφέρει και στους δύο ιδιαίτερη ευχαρίστηση, καθώς η βαθιά εισχώρηση όχι μόνο θα διεγείρει τον κόλπο αλλά και το σημείο G. Ο "σκύλος" αρέσει στους άντρες που θέλουν να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο στο sex και στις γυναίκες που θέλουν βαθιά εισχώρηση και ένα υψηλό επίπεδο διέγερσης. Ωστόσο, κάποιες γυναίκες μπορεί να νιώθουν μειονεκτικά λόγω του υποδεέστερου ρόλου, ή μπορεί να αισθάνονται έντονο πόνο. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν πολλές άλλες στάσεις για να επιλέξετε!




http://queen.ucoz.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...