Μακιγιάζ: Για golden girls μόνο!

Στην καρδιά της εορταστικής περιόδου, τα πάντα υποτάσσονται στη λαμπερή ατμόσφαιρα: το εξωτερικό περιβάλλον, οι απαιτήσεις της μόδας, οι ενδυματολογικές μας επιλογές, η διάθεση και, φυσικά, το μακιγιάζ μας. Φέτος, η πινελιά που θα κάνει τη διαφορά και θα αναδείξει τις εμφανίσεις σας είναι... χρυσή, είτε θέλετε απλώς να φωτίσετε το πρόσωπό σας είτε να αποκαλύψετε την ντίβα που κρύβεται μέσα σας! 












Για λαμπερές εμφανίσεις
Σαν μαγική χρυσόσκονη που έχει απλωθεί παντού, από τις σκιές και τις πούδρες έως τα lip-gloss και τα βερνίκια, το χρυσό θέλει προσοχή, για να το φορέσετε και να μη σας... φορέσει. Ακολουθήστε, λοιπόν, τις συμβουλές μας βήμα προς βήμα, κρατήστε τις λεπτές ισορροπίες και εντυπωσιάστε:
Πούδρες και ρουζ Όταν περιέχουν χρυσαφένια και ιριδίζοντα στοιχεία, δίνουν φωτεινότητα, γι' αυτό μην το παρακάνετε. Φορέστε τα μόνο στα σημεία που πέφτει το φως, δηλαδή στα ζυγωματικά, κοντά στους κροτάφους ή στο ντεκολτέ. Διατηρήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας πιο διακριτικό, επιλέγοντας ματ υφές.
Σκιές Υπάρχουν διάφορες απο­χρώσεις χρυσών σκιών, που συνδυάζονται με πολλά χρώματα και μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ.
Για εντυπωσιακό smoky look, εφαρμόστε πρώτα στο άνω βλέφαρο τη χρυσή σκιά ως βάση και, στη συνέχεια, περάστε την πιο σκούρα απόχρωση.
Για περισσότερη ένταση, ο καλλιτεχνικός διευθυντής μακιγιάζ της Lancôme, Άαρον Ντε Μέι, μας συμβουλεύει να απλώσουμε τη χρυσή σκιά με ελαφρώς νωπό δάχτυλο ή πινέλο. Μην ξεχάσετε να βάλετε μολύβι στην εσωτερική πλευρά των βλεφάρων και μάσκαρα στο τέλος.
Χείλη Ένα πέρασμα με lip-gloss σε χρυσό χρώμα πάνω από το κραγιόν σας θα κάνει τα χείλη σας να
φαίνονται λαμπερά και σαρκώδη.
Προσοχή Γενικά, οι χρυσές αποχρώσεις, αν «φοριούνται» με υπερβολή, μπορούν εύκολα να αντιστρέψουν το αποτέλεσμα και να δώσουν μια κάθε άλλο παρά εκλεπτυσμένη εικόνα. Το μυστικό, λοιπόν, είναι να τις χρησιμοποιούμε με μέτρο και διακριτικότητα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...