Πινελιές της ανατολής

Μια ανθισμένη ταπετσαρία κάνει την αρχή μιας γοητευτικής συνέχειας, παραδομένης στον απόηχο της Κίνας, όχι όμως και στην πιστή αντιγραφή της αισθητικής της. Το παιχνίδι των συνειρμών καταλήγει πάντοτε ενδιαφέρον και έγκειται σε εσάς να αποδώσετε το κλίμα χωρίς υπερβολές, που πιθανότατα με τον καιρό να σας κουράσουν.
Η χρωματική παλέτα του μαύρου, του γκρι, του λευκού και του μπεζ ενδείκνυται για την περίσταση και μπορεί κάλλιστα να διανθιστεί με ένα-δύο κόκκινα στοιχεία.






Ανεξάρτητα από το είδος του κρεβατιού, καλό είναι να δώσετε έμφαση στο στρώσιμό του, με κουβρλί, ριχτάρια και μαξιλάρια από βαμβάκι, μετάξι και λινό, με έθνικ ντεσέν, με ιδεογράμματα, με χαρακτηριστικές στάμπες και παραστάσεις.
Προμηθευτείτε μια αυθεντική πολυθρόνα για τη γωνιά κοντά στο παράθυρο και, σε ό,τι αφορά στην υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου, προτιμήστε τα σύγχρονα κομμάτια από βένγκε, λάκα και κρύσταλλο. Τελειώνοντας, θα προσθέσετε δύο επιτραπέζιες λάμπες επάνω στα κομοδίνα, με βάση από πορσελάνη και πλατύγυρο καπέλο, και ελάχιστα, ωστόσο αξιοπρόσεκτα σχετικά αντικείμενα.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...