Νανά Καραγιάννη: πώς νίκησε την ανορεξία

H οικογένεια και ο σύζυγός της είναι πολύ ευτυχισμένοι αυτή την περίοδο. Ο εφιάλτης της νευρικής ανορεξίας αποτελεί παρελθόν για τη Νανά Καραγιάννη. Όσοι την έχουν δει τον τελευταίο καιρό απορούν πραγματικά με την εικόνα της.
Φρέσκια, λαμπερή και με πολλά κιλά παραπάνω, σχεδόν όπως την είχαμε γνωρίσει σία πρώτα βήματα της στον τηλεοπτικό φακό πριν από χρόνια στο πλευρό του Δημήτρη Παπανώτα.








Το κυριότερο όμως είναι ότι η όρεξη της έχει επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα και τρώει τα πάντα! Για περισσότερα από 2 χρόνια η νεαρή παρουσιάστρια πάλεψε σκληρά με τη νευρική ανορεξία. Είχε διαρκώς στο πλευρό της την οικογένεια της, τον άντρα της, τη δική του οικογένεια και στενούς φίλους. Αυτός ήταν και ο λόγος που μετακόμισε στα Μελίσσια, για να βρίσκεται κοντά στα πεθερικά της. Τώρα το καθημερινό της πρόγραμμα περιλαμβάνει γυμναστική, σολάριουμ και βόλτες με αγαπημένα της πρόσωπα. Και φυσικά, τη μεγάλη της αγάπη, το ραδιόφωνο. Όσον αφορά την τηλεόραση, έχει ήδη δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις και σκέφτεται να επιστρέψει δριμύτερη από την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.


Πηγή: Λοιπόν
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...