Τον ...αγαπάς; Απόδειξέ το!

Μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση δεν είναι λίγες οι φορές που αισθάνεσαι ανασφάλεια για το αν ο καλός σου σε αγαπάει, σε θέλει ακόμα, μήπως σε βαρέθηκε, μήπως η σχέση έχει μπει σε μια ρουτίνα που σκοτώνει σιγά σιγά ό,τι όμορφο αισθάνεται ο ένας για τον άλλο.


Με μεγάλη μου χαρά διαβάζω ότι οι συγκεκριμένες σκέψεις και ανασφάλειες δεν είναι γυναικείο προνόμιο. Οι άντρες έχουν τις ίδιες ανασφάλειες, κάνουν τις ίδιες σκέψεις και ανησυχούν όσο κι εμείς για την καλή πορεία της σχέσης τους, άσχετα αν δεν το εκφράζουν με την ίδια ένταση που το κάνουν οι γυναίκες.
Αν λοιπόν τον αγαπάς πραγματικά, αν νοιάζεσαι γι’ αυτόν δεν θα έβλαπτε να του καθησυχάζεις που και που αυτές τις τόσο γλυκές ανασφάλειες.
Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν να πας να του αγοράσεις το τελευταίο iPhone ή την 3D τηλεόραση που χαζεύει μέρα νύχτα στο internet για να του δείξεις τα αισθήματά σου. Το να δείξεις την αγάπη σου όμως απαιτεί τρόπο και όχι απαραίτητα χρήμα.

Το ντέρμπι
Η μάχη των αιωνίων, ο τελικός του champions league, μια μαραθώνια αναμετάδοση formula1 πρόκειται να μεταδοθεί και ο καλός σου είναι fan. Έκπληξέ τον προτείνοντάς του να καλέσει τους φίλους του να δουν  τον αγώνα στο σπίτι σας. Γέμισε το ψυγείο με παγωμένες μπύρες, ετοίμασέ τους μεζεδάκια και περιποιήσου τον ίδιο και τους «βαρβάρους» σαν καλή οικοδέσποινα. Στα μάτια ενός άντρα δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη ότι το κορίτσι τους, τους αγαπά.

Καλημέρα
Όσο αργά κι αν κοιμήθηκες χθες και το πρωί τρέχεις πανικόβλητη να ετοιμαστείς για τη δουλειά μην ξεχνάς ποτέ να του δίνεις ένα ζεστό αγαπησιάρικο φιλί αποχαιρετώντας τον. Τα πρωινά, που το μυαλό ακόμα μισοκοιμάται, οι άντρες μοιάζουν ακόμα περισσότερο με ανασφαλή μικρά παιδιά και ένα γλυκό φιλί είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης σου και ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η μέρα του.

Μασάζ
Είναι κολλημένος εδώ και ώρες στον υπολογιστή προσπαθώντας να τελειώσει την δουλειά και να προλάβει το deadline. Είναι αγχωμένος, τα χαρακτηριστικά του έχουν αλλοιωθεί από την κούραση και το άγχος και δεν γυρίζει να σου ρίξει ούτε ματιά. Πόσες φορές το έχουμε δει αυτό το «έργο»… Παραμέρισε τον εκνευρισμό που, σίγουρα, σου έχει μεταδώσει, στάσου πίσω από την καρέκλα του και χωρίς να πεις λέξη χάρισέ του ένα πεντάλεπτο μασάζ στον σβέρκο και τους ώμους. Θα χαλαρώσει, θα ηρεμήσει και θα πάρει το μήνυμα ότι τον αγαπάς, τον νοιάζεσαι και του συμπαραστέκεσαι.

Γλυκό
Τα γλυκά είναι ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος να φτιάξεις την διάθεση κάποιου. Δυστυχώς! Δεν χάθηκε κι ο κόσμος όμως για μια μικρή παρασπονδία που και που. Αν ξέρεις ότι η μέρα του ήταν δύσκολη και το άγχος χτύπησε πάλι κόκκινο, πετάξου στο ζαχαροπλαστείο και αγόρασέ του την αγαπημένη του πάστα, παγωτό ή ό,τι ξέρεις ότι του αρέσει πιο πολύ. Θα του φτιάξεις το κέφι άμεσα και θα του δείξεις πόσο πολύ τον σκέφτεσαι.

Έκπληξη
Πόσες φορές σ’ έχει ρωτήσει «Τι θέλεις να κάνουμε απόψε;» κι εσύ έχεις απαντήσει «Ό,τι θέλεις, δεν έχω πρόβλημα; Σε πληροφορώ ότι το αυτονόητο «Όπου και να είμαι θα περάσω καλά επειδή θα είμαι μαζί σου» που παραλείπεις δεν είναι τόσο αυτονόητο και δεν είναι λίγες οι φορές που αυτή σου η απάντηση τον γεμίζει ανασφάλειες. Πάρε την κατάσταση λοιπόν στα χέρια σου και ετοίμασε ένα ραντεβού έκπληξη για τους δυο σας. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιο καλό εστιατόριο που θα κοστίσει μια περιουσία. Απλά η χειρονομία της οργάνωσης μιας βραδιάς- έκπληξη αρκεί. Μην του πεις που θα πάτε, άφησέ τον να καταλάβει ότι ασχολήθηκες να βρεις τι του αρέσει, και πόσο σε ενδιαφέρει να αισθάνεται ευτυχισμένος μαζί σου.


http://fe-mail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...