TLIFE Loves! Τα 10 αγαπημένα μας αντηλιακά σώματος!

Αντηλιακά: με μυρωδιά καρύδας, σε μορφή κρέμας για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, αδιάβροχα για τις πιο αθλητικές, λάδια ή τα γνωστά gel κλεισμένα σε βαζάκι. Με τόσα προϊόντα να κυκλοφορούν εκεί έξω είναι πολύ λογικό να μην ξέρεις τελικά ποιο θα βάλεις στο καλάθι σου και κατ' επέκτασιν στην τσάντα θαλάσσης σου.


Ξέρουμε εμείς! Γι' αυτό κάναμε crash test σε πολλά αντηλιακά και καταλήξαμε στα δέκα αγαπημένα μας. Ένα για κάθε τύπο και budget!

Clinique Sun Body Spray SPF 25

Μας αρέσει γιατί:
χάρη στο σύστημα ψεκασμού το αντηλιακό μπορεί να διαχέεται ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία. Ναι, ακόμη και στην πλάτη! Επιπλέον, περιέχει βιταμίνες Ε που δρουν κατά των ελεύθερων ριζών (βλ. οι εξωτερικοί παράγοντες που μας προκαλούν πρόωρη γήρανση).
Τιμή: €23.90

Εstee Lauder Re- nutriv Sun Supreme for Body SPF 15

Mας αρέσει γιατί:
περιέχει στη σύνθεσή του ενυδατικούς παράγοντες οι οποίοι σε κάνουν να απολαμβάνεις τον ήλιο χωρίς να ταλαιπωρείσαι από αυτή την αίσθηση καψίματος. Επιπλέον, έχει πολύ ανάλαφρη σύνθεση που δεν κάνει το σώμα να κολλάει.
Τιμή: € 40.00

Lancster Sun Age Control SPF 30

Mας αρέσει γιατί: είναι το απόλυτα εξειδικευμένο προϊόν για τις πολύ ώριμες επιδερμίδες. Μπορείς να εκτεθείς με ασφάλεια στον ήλιο χωρίς το άγχος της φωτογήρανσης. Επιπλέον διαθέτει μια έξυπνη σύνθεση (Tan Activator Complex) που βοηθά το μαύρισμά μας να διατηρηθεί περισσότερο!
Τιμή: €40.00

Sephora SPF 15-30-50 Adjustable Sun Screen

Μας αρέσει γιατί: δεν μας βάζει σε έξοδα! Απλώς, γυρνάς το καπάκι και προσαρμόζεις εσύ τον δείκτη προστασίας εκεί που θες. Γιατί πλέον όλες ξέρουμε ότι πρέπει να ξεκινάμε με υψηλότερο δείκτη προστασίας και σταδιακά να μειώνεται!
Τιμή: €25.40

Nivea Moisturizing Sun Spray

Μας αρέσει γιατί: Διατίθεται σε super πρακτική συσκευασία των 300ml γεγονός που το κάνει ιδανικό για όλη την οικογένεια. Και πολύ οικονομικό, συμπληρώνω!
Τιμή: €14.99

Coppertone Oil Tropical Blend Cocconut

Mας αρέσει γιατί: Αντηλιακό και καλοκαίρι χωρίς τροπικό άρωμα καρύδας δεν γίνεται! Έχει τέλεια μυρωδιά, χαρίζει βαθύ μαύρισμα και είναι super ενυδατικό για τις ξηρές επιδερμίδες. Τόσο που μετά δεν χρειάζεσαι γαλάκτωμα.
Τιμή: €10.00

Frezyderm Sunscreen Body Foundation SPF 30

Μας αρέσει γιατί: To ελαφρύ του χρώμα μπορεί να καλύψει κάθε ατέλεια του σώματός μας (εξού και foundation) όπως φλεβίτιδα, κιρσοί, ευρυαγγείες.
Τιμή: €22.37

Korres Γιαούρτι αντηλιακό γαλάκτωμα SPF50

Mας αρέσει γιατί:
Πρόκειται για ένα δύο σε ένα προϊόν καθώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις τόσο στο πρόσωπό σου όσο και στο σώμα σου. Ιδανικό για πολύ ευαίσθητα και λευκά δέρματα που καίγονται στον ήλιο.
Τιμή: €17.95

Carroten Gold Shimmer Tanning Gel

Mας αρέσει γιατί:
έχει κόκκους λάμψης που αντανακλούν το φως με αποτέλεσμα όταν έχεις ήδη αποκτήσει ένα super μαύρισμα να δείχνεις και... super sexy! Σου προτείνω να το φορέσεις πάνω από ένα αντηλιακό με SPF για να είσαι και πρστατευμένη.
Τιμή: €17.00

L'Oreal Solar Expertise SPF20

Μας αρέσει γιατί: σου προσφέρει την ενυδάτωση και την λάμψη ενός tanning oil αλλά την ασφάλεια ενός γαλακτώματος. Bonus: το άρωμά του που θυμίζει καλοκαίρι και καθαριότητα μαζί!
Τιμή: €13.12


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...