Aparté, Jewel design

Ένας θεατρικός όρος που χρησιµοποιείται για να υποδηλώσει µια παράλληλη δράση στη διάρκεια ενός έργου είναι το όνοµα για το νέοσχεδιαστικό brand Aparté, που µας καλεί να ανακαλύψουµε την τέχνη του κοσµήµατος.


Τρία νέα και πάνω απ’ όλα ταλαντούχα πρόσωπα, η Γαλλίδα Laetitia Charriaud, ο Έλληνας και µεγαλωµένος στο Παρίσι Μιχάλης Πελαµίδης και ο Σπύρος Νούλας βρίσκονται πίσω από την εταιρία. «Η συνεργασία µας στηρίζεται στο ρητό “η ισχύς εν τη ενώσει”. Η Laetitia από το χώρο της µόδας στο Παρίσι, ο Μιχάλης από την παγκόσµια σκηνή της high end jewellery και ο Σπύρος από την επικοινωνία, ενώσαµε τις δυνάµεις µας για να κυνηγήσουµε το όνειρό µας».
Και κάπως έτσι έγινε. Εδώ και πέντε µήνες δηµιούργησαν στη Θεσσαλονίκη το showroom και ήδη η ανταπόκριση του αγοραστικού κοινού της πόλης είναι ενθουσιώδης. Τα κοσµήµατα που φέρουν την υπογραφή τους ξεχωρίζουν για τα πολυτελή υλικά που χρησιµοποιούν, αποδεικνύοντας έτσι την προτίµησή τους στα «θαλάσσια δώρα», όπωςκοράλλια και µαργαριτάρια, καθώς και ηµιπολύτιµες ορυκτές πέτρες.
Πώς ξεκινήσατε την ενασχόληση µε το κόσµηµα;
Η αγάπη µας για την οµορφιά σε συνδυασµό µε τη δίψα για δηµιουργία ήταν κινητήρια δύναµη για να αφοσιωθούµε στο σχεδιασµό και την κατασκευή κοσµηµάτων.
Πηγές έµπνευσης;
Η τέχνη και τα διάφορα στιλ είναι αστείρευτη πηγή έµπνευσης, µαζί µε το αιώνιο γυναικείο µυστήριο και το υλικό των ονείρων.
Γιατί αποφασίσατε να δηµιουργήσετε το χώρο στη Θεσσαλονίκη;
Είναι µια πόλη που για τον καθένα µας σηµαίνει και κάτι διαφορετικό. Είµαστε σίγουροι για το δυναµισµό της τοπικής αγοράς και αισθανόµαστε συντονισµένοι µε την πόλη.
Ποια είναι η πορεία σας µέχρι σήµερα;
Η Laetitia και ο Μιχάληςγνωρίστηκαν στη σχολή De La Chambre Syndicale de la Haute Joaillerie de Paris. H Laetitia επέλεξε τη µόδα και πιο συγκεκριµένα, τα αξεσουάρ. Εργάστηκε για οίκους όπως Chanel, Dior και Yves Saint Laurent. Ο Μιχάλης συνέχισε στον κόσµο του high end  jewellery τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ασία, µε σχεδιαστική εµπειρία στους οίκους της πλατείας Vendôme, στο Χονγκ Κονγκ και στην Μπανγκόκ. Ο Σπύρος, ύστερα από ανάλογες σπουδές, εξειδικεύτηκε στον τοµέα της επικοινωνίας σε είδη πολυτελείας, όπως κοσµήµατα και γούνα, συνεργαζόµενος µε έγκριτες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Παρίσι, Μιλάνο, Μπανγκόκ, Χονγκ Κονγκ κ.ά.)
Ποια είναι τα σχέδια και τα όνειρά σας;
Η δραστηριοποίηση σε ξένες αγορές, όσο για τα όνειρα µας… να σας κάνουμε να ονειρευτείτε.


http://www.omorfamistika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...