Γέννησε το δεύτερο παιδί της ενώ περίμενε για μεταμόσχευση νεφρού

H μικρή Αντζελίνα είναι ένας άγγελος που ήρθε στον κόσμο ως εκ θαύματος. Η μητέρα της Βίκυ Χρυσικού, έβαλε τη ζωή της σε κίνδυνο για να γεννήσει το πανέμορφο αυτό κοριτσάκι καθώς, αγνοώντας τις συμβολές των γιατρών της, έμεινε έγκυος ενώ βρισκόταν σε αναμονή για μεταμόσχευση νεφρού.

«Την ονομάσαμε Αντζελίνα, γιατί είναι πραγματικά ένας άγγελος… είναι ο μικρός μας άγγελος που ήρθε στον κόσμο σαν θαύμα», δήλωσε στην εφημερίδα Herald Sun η κ. Χρυσικού. «Μερικές φορές, δεν μπορώ να πιστέψω ότι την κρατώ στην αγκαλιά μου μετά από τόσους φόβους που είχα στο μυαλό μου γι’ αυτήν και την εγκυμοσύνη μου».
Η κ. Χρυσικού -που υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση- διέτρεξε το ρίσκο επικίνδυνων επιπλοκών στην εγκυμοσύνη της για να γεννήσει το δεύτερο παιδί της. Το ρίσκο της, όμως, άξιζε τον κόπο και η ίδια έδειξε απόλυτα ευτυχισμένη όταν αντίκρισε το πανέμορφο κοριτσάκι της που γεννήθηκε στο Southern Health’s Jessie McPherson Private Hospital, πριν από πέντε μέρες. Ελάχιστες γυναίκες με νεφρική ανεπάρκεια καταφέρνουν να γεννήσουν στη Βικτώρια κάθε χρόνο. Εκτός του ότι γεννήθηκε τρεις εβδομάδες πρόωρα και ζύγιζε μόλις 2,4 κιλά, η μικρή Αντζελίνα είναι απολύτως υγιής.


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...