Πώς μπορώ να δώσω όγκο στα ζυγωματικά μου όπως οι stars;

Τα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα με αρκετό όγκο τείνουν να γίνουν η νέα αγάπη των stars (και όχι μόνο αυτών που... χορεύουν όπως η Αγγελική Ηλιάδη)! Ο λόγος απλός: όσο μεγαλώνουμε τόσο περισσότερο αδυνατίζουμε με αποτέλεσμα το πρόσωπό μας να δείχνει πιο χαλαρό, πεσμένο και άτονο.


Στον αντίποδα, τα τονισμένα και με όσο πρέπει όγκο ζυγωματικά κάνουν το πρόσωπό μας να δείχνει σφριγηλό και άρα νεανικό.

Το θέλω κι εγώ! Πώς, όμως, μπορώ να πετύχω αυτό το αποτέλεσμα της σφριγηλότητας και της νιότης έχοντας σαν όπλο τα πινέλα μου και μόνο; Ο Γρηγόρης Πυρπύλης, official make up artist της Maybelline New York για την Ελλάδα, παίζει αυτού του είδους τα tricks στα δάχτυλα ή και στα... πινέλα του! Και το καλύτερο; Είναι πάντοτε διατεθειμένος να μου αποκαλύψει τα μυστικά του!

Οι συμβουλές του Γρηγόρη Πυρπύλη
Η μέθοδος που ακολουθούμε εδώ λέγεται sculpting. Ξεκινάμε επιλέγοντας μια πούδρα (μπορούμε και make-up) 1-2 τόνους πιο σκουρόχρωμη απο την επιδερμίδα μας. Πηγαίνουμε ακριβώς κάτω απο τα κόκκαλα, όπου εφαρμόζουμε το προϊόν και ξεκινάμε από τους κροτάφους πηγαίνοντας μέχρι τα μήλα.
Προσοχή: σβήνουμε ΠΑΝΤΑ ανοδικά, δηλαδή προς τα μήλα και όχι προς το πηγούνι έτσι ώστε να αποφύγουμε το να φαίνεται σαν να "κατεβαίνει" το πρόσωπο.
Last chance info: Αυτή την τεχνική γενικά είναι καλό να την χρησιμοποιούμε σε κάθε μακιγιάζ που κάνουμε!


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...