Get a (bath)room!

Η σχέση μίας γυναίκας με το μπάνιου της είναι στενή. Εκεί περνάμε ώρες για να κάνουμε beauté, να τονωθούμε με ένα γρήγορο ντους ή να χαλαρώσουμε μέσα στην μπανιέρα μετά από μια μέρα γεμάτη στρες...


Αν δεν έχεις καταφέρει να οργανώσεις τα "σύνεργα" της ομορφιάς σου στα λίγα τετραγωνικά του μπάνιου και βλέπεις το χάος να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, διάβασε τα tips που ακολουθούν και βάλε τα πράγματα στην θέση τους. Τα δοκιμάσαμε και δουλεύουν!

Εκκαθάριση τώρα!
Το νεσεσέρ σου έχει γεμίσει ασφυκτικά από δεκάδες συσκευασίες καλλυντικών, οι περισσότερες άδειες. Πάρε τη μεγάλη απόφαση, άδειασε το περιεχόμενο στο τραπέζι και ξεκίνα να πετάς ό,τι έχεις να χρησιμοποιήσεις χρόνια- ή δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις ποτέ. Για να είσαι σίγουρη για την ασφάλεια των καλλυντικών που χρησιμοποιείς, καλό θα είναι να σημειώνεις πότε άνοιξες πρώτη φορά την μάσκαρα, το make up, το κραγιόν ή τις κρέμες σου και να μην τα φοράς πέρα τις ημερομηνίας λήξης που πλέον αναγράφονται πάνω στις συσκευασίες.Έτσι αποφεύγεις τον συνωστισμό στο beauty kit σου αλλά και πιθανές μολύνσεις στο πρόσωπο ή τα μάτια σου.

Σου'ρθε...κουτί!
Τα διάφανα κουτιά θα γίνουν οι καλύτεροί σου φίλοι. Εξοπλίσου με μια οικονομική πλαστική mini συρταριέρα, όπου θα μπορείς να βάλεις σε τάξη τα καλλυντικά σου και θα δεις πόσο εύκολα θα μπορείς να βρεις  την σκιά που ψάχνεις, το φάρμακο που χρειάζεσαι, τα ξυριστικά του συζύγου, τις κρέμες του παιδιού- και γενικότερα ό,τι μέχρι σήμερα έκανες τον ντετέκτιβ για να το ανακαλύψεις στο μπάνιο σου. Επίσης, μια ανοιχτή ξύλινη ραφιέρα από ξύλο teak θα μπορούσε να κάνει ανάλογη δουλειά με πιο στιλάτο τρόπο. Ακόμα τα μικρά όμορφα κουτιά από ρατάν σε διάφορα μεγέθη μπορούν να φιλοξενήσουν τα βερνίκια, τα αξεσουάρ για τα μαλλιά σου αλλά και δείγματα από αρώματα ή προϊόντα.

Bubble corner
Οι κρεμαστές inox γωνίες που είναι ειδικές για το μπάνιο θα συμμαζέψουν τα μπουκάλια από σαμπουάν, αφρόλουτρα και τα σφουγγάρια σας. Έτσι και τα πέριξ της μπανιέρας θα καθαρίζονται πιο εύκολα και δεν θα πέφτουν πάνω σου την ώρα που κάνεις ντους.

Κρύβε λόγια
Εάν έχεις το πλυντήριο μέσα στο μπάνιο, τότε είναι πιο πρακτικό να έχεις κοντά και τα απορρυπαντικά. Βρες ένα όμορφο σκαμπό με αποθηκευτικούς χώρους εσωτερικά και εξαφάνισε τα από την κοινή θέα με στυλάτο τρόπο.

Στο τσεπάκι σου
Οι υφασμάτινες ή λευκές πλεκτές επιτοίχιες θήκες μπορούν να φιλοξενήσουν τις βούρτσες, το πιστολάκι, τα προϊόντα για τα μαλλιά, τα αποσμητικά σας, και γενικά τα μεγάλα άπειρα μπουκάλια από κάθε λογής προϊόν που κυκλοφορεί σε κάθε μπάνιο. Είναι μια πολύ καλή εναλλακτική για να εξοικονομήσεις χώρο και να βάλεις τάξη.

Tips
• Φρόντισε να αλλάζεις συχνά τις πετσέτες στο μπάνιο γιατί αμέσως δείχνει πιο καθαρό και συμμαζεμένο.
• Βάλε στον χώρο ένα αρωματικό κερί για να του δίνει φρεσκάδα.
• Δώσε στο μπάνιο ένα θέμα, είτε χρωματικό είτε σε ύφος, ώστε να δείχνει πιο ελκυστικό.
•  Απόφυγε τις κουρτίνες στα παράθυρα του μπάνιου και προτίμησε τα στόρια.


http://www.stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...