Οι 4 Ανάγκες Του!!

Μία πολύ συνηθισμένη ερώτηση είναι: Υπάρχει μία συγκεκριμένη στιγμή ή ένα συγκεκριμένο γεγονός που κάνει έναν άντρα να πει "Ναι, νομίζω πως είμαι ερωτευμένος";
Η απάντηση δεν είναι εξακριβωμένη, αλλά υπάρχουν κάποιες γενικές αρχές.


Οι άντρες έχουν κάποιες ανάγκες που πρέπει να ικανοποιηθούν πριν δεθούν μαζί σου. Όταν ένας άντρας συνειδητοποιήσει πως είσαι ιδανική σ' αυτά τα επίπεδα, τότε θα σου ανοιχτεί πραγματικά.
Σε γενικές γραμμες, οι άντρες έχουν 4 πρωταρχικές επιθυμίες που αφορούν τις σχέσεις τους, οι οποίες πολλές φορές εξαρτώνται από κινήσεις που εσύ θεωρείς λεπτομέρειες. Ας δούμε κάποια παραδείγματα.

Επιθυμία: Να προστατεύει


Είτε το πιστέυεις είτε όχι, το στωικό σεξ συνδέεται με την γαλούχηση. Με το να σε προστατεύει από οποιοδήποτε κακό, νιώθει δυνατός.
Όχι ότι πρέπει να το παίζεις αβοήθητη, αλλά όταν του δείχνεις την ευαίσθητη πλευρά σου ελευθερώνεις το ένστικτό του να σε φροντίσει, πράγμα που τον φέρνει πιο κοντά.
Δώσε του, λοιπόν, ευκαιρίες να πάρει τον έλεγχο και αφού το κάνει, ευχαρίστησέ τον. Αυτές οι λεπτομέρειες, βγάζουν στην επιφάνεια την ηρωική του πλευρά.

Δώσε του δουλειά. Ζήτα του να διορθώσει ή να σου φτιάξει κάτι.
Είναι ένας τρόπος να νιώσει περήφανος για την επιτυχία.
Ζήτα τη γνώμη του. Είτε πρόκειται για την δίαιτά σου είτε για το καλύτερο νησί για διακοπές, το να ζητάς τη γνώμη του δείχνει πως υπολογίζεις το μυαλό του όσο και τα μπράτσα του.

Φόρα μαλακά υφάσματα. Τα μαλακά υφάσματα όπως το μετάξι και το ρεγιόν, τονίζουν την θηλυκή σου φύση και ξυπνάνε τα ερωτικά του ένστικτα.
Φόρα τα ρούχα του. Δείχνει πως έχεις διαλέξει αυτόν αντί για άλλους άντρες.

Επιθυμία: Ελευθερία


Ακόμα και οι συναισθηματικά υγειείς άντρες θέλουν να είναι σίγουροι πως οι ταυτότητές τους θα παραμείνουν ίδιες και αφού έχουν μπεί σε μία ευτυχισμένη σχέση.
Με το να ξεκαθαρίσεις πως δεν περιμένεις να αλλάξει, θα νιώσει πως τον καταλαβαίνεις απόλυτα. Αυτό τον αφήνει σε αρκετά σταθερό έδαφος για να δεθεί.
Οι ακόλουθες κινήσεις θα του δείξουν πως δεν θα του φορέσεις κολάρο.
Κάνε άλλα σχέδια. Οι άντρες σιχαίνονται την ιδέα του να φυλακιστούν κοινωνικά, οπότε κάποιες φορές κάνε σχέδια χωρίς αυτόν. Όχι μόνο θα νιώσει καλύτερα με τον χώρο που θα του δίνεις, αλλά θα αρχίσει και να αναρωτιέται τί κάνεις όταν δεν είστε μαζί και θα σε κυνηγήσει περισσότερο.

Μοιράσου μαζί του τις φοβίες σου. Οι άντρες συχνά κρατάνε απόσταση επειδή πιστεύουν πως οι περισσότερες κοπέλες ψάχνουν γάμους, βέρες και παιδιά. Αν, λοιπόν, είσαι κι εσύ αγχωμένη με την ιδέα της σοβαρής σχέσης, πες του το.
Σεβάσου την προσωπική του ζωή.
Ένας τρόπος να του δείξεις πως τον σέβεσαι, είναι να του αφήσεις έναν χώρο αποκλειστικά δικό του. Προσπάθησε να μείνεις μακρυά απ'τα συρτάρια και το κινητό του.

Επιθυμία: Να λάμπει


Μπορεί να είναι παιχνιδιάρης, αλλα είναι και ανασφαλής. Οι άντρες πρέπει να ξέρουν πως τους σέβεσαι και τους εκτιμάς.
 Όταν το ότι είσαι δίπλα του, του ανεβάζει το ηθικό, είναι λογικό να θέλει να είναι μαζί σου.
Κάν΄τον ευτυχισμένο. Γέλα όταν ένας απ'τους δύο χάνει την ισορροπία του στο σεξ. Πήγαινέ τον σε χαζές ταινίες. Βγάζε τον έξω όταν είναι κακόκεφος.
Αν μπορείς να κάνεις τα πάντα να φαίνονται καλά, ακόμα και σε κακές περιόδους, δεν θα θέλει να είναι μακρυά σου.
Γίνε κοινωνική πεταλούδα. Οι άντρες είναι καλοί σε πράγματα που έχουν να κάνουν με την αριστερή πλευρά του εγκεφάλου, όπως οι πωλήσεις και ο αθλητισμός, αλλά μπορούν να νιώσουν άβολα όταν έρχονται αντιμέτωποι με κοινωνικές χάρες.
Πάρε την πρωτοβουλία και γοήτευσε τους ανθρώπους που γνωρίζετε. Θα νιώσει ακόμα καλύτερα. Βέβαια ίσως επωφεληθεί αυτός απ'τις φιλίες που έκανε χάρη σ' εσένα...τέλος πάντων.
Παίξε μαζί του. Δραστηριότητες που απαιτούν σκέψη - όπως το scrabble, τα παζλ και το σκάκι - μπορούν να μεγαλώσουν το πάθος του για 'σένα.
 Φαίνεται τρελό, αλλά η ικανότητα του να λύνεις προβλήματα, υποσυνείδητα, του δείχνει πως είσαι επιθυμητή επιλογή.

Επιθυμία: Άνεση


Ο έρωτας είναι μία διαδικασία ανάπτυξης των συναισθηματικών δεσμών, που συμβαίνει όταν η οξυτοκίνη πλημμυρίζει στον εγκέφαλο.
 Μπορείς να ελευθερώσεις αυτές τις ορμόνες με το να τον κάνεις να νιώσει πως ταιριάζετε.
Όταν είναι τόσο άνετος μαζί σου που σταματάει να σκέφτεται την σχέση σας και απλά την απολαμβάνει, θα καταλάβει πως σε ερωτεύεται.

Ασ'τον να σε δει να φτιάχνεσαι. Το να περιποιείσαι μπροστά του, δείχνει οικειότητα, γιατί είναι κάτι που οι άλλοι άντρες δεν μπορούν να δουν.
Απλά φρόντισε να είναι όμορφο - την ώρα που βάζεις κραγιόν ή πούδρα και όχι την ώρα που βγάζεις το μουστάκι σου.
Μαγείρεψε μαζί του.
Η οξυτοκίνη αυξάνεται στους άντρες όταν είναι κοντά σε κουζινικά αντικείμενα. Όσο πιο συχνά ετοιμάζετε μαζί δείπνο για δύο, τόσο πιο πολύ θα συνδέει μ' εσένα την ευχαρίστηση που νιώθει όταν τρώει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...